Lectura
Oci a casa 16/12/2022

El seu primer llibre

Vuit llibres per a infants de 0 a 3 anys

3 min
Una nena llegint en una de les llibreries Casa del Llibre de Barcelona.
1.
Les ulleres del talp

Julia Donaldson i Axel Scheffler

Editorial Joventut

Recomanat a partir de 2 anys

Les ulleres del talp

Nou títol d’una sèrie que captiva els més petits des de fa més de quinze anys. Uns llibres de cartró amb solapes dissenyats per facilitar la introducció a la lectura. Els textos rimats, ideals per ser llegits en veu alta, van acompanyats d'il·lustracions magnífiques que estimularan la imaginació dels petits al mateix temps que els ajudarà a entrar en la història. En aquesta ocasió, conviden els petits lectors al Bosc de la Gla, on el Talp ha perdut les ulleres i necessita ajuda. Caldrà que la canalla aixequi les solapes i miri què hi ha al darrere!

2.
Bona nit, Spot!

Eric Hill

Patio

Recomanat a partir d’1 any

Bona nit, Spot!

Què fa l’Spot abans d’anar a dormir? Amb aquest nou llibre de la sèrie, els més petits podran acompanyar l’Spot en la seva rutina quan arriba l’hora d’anar al llit: endreçar les joguines, banyar-se, fer un petó a la família... fins que se'n va al llit i tanca els ulls.

3.
Una cançó per a cada ocasió

Núria Casas i Kim Amate

Estrella Polar

Recomanat a partir de 0 anys

Una cançó per a cada ocasió

Un cançoner tradicional que recull les cançons populars de la tradició catalana i que té l’objectiu de connectar amb els nadons a través de la música. El llibre proposa una selecció musical per a diversos moments del dia d’un nadó. En total, disset moments lligats a situacions rutinàries i dues cançons per a cadascuna: per dormir, per despertar-se de cop, per despertar-se lentament, per prendre llet, per banyar-se, per vestir-se (i desvestir-se), per anar al parc o amb cotxet, amb cotxe i també amb bicicleta, i d’altres per passejar dins el supermercat i fins i tot per teletreballar. I, com passava quan compràvem un disc, amb un bonus track per a festes assenyalades com Nadal!

4.
Anomals

Olivier Grossmann

Zahorí Books

Recomanat a partir d’1 any

Anomals

Un llibre de muntatges fotogràfics d'imaginació desbordant que estimula el pensament crític i la creativitat entre els més petits i no tan petits. Des d'un ocell amb cap de vaca fins a una girafa guitarra o un estruç amb cap d'all. Tots aquests animals busquen generar reaccions d'humor o de sorpresa per fer-nos reflexionar sobre els canvis i l'evolució constant de la societat en què vivim. 

5.
Mentre dorms. Qui treballa de nit?

Peter Arrhenius i Ingela P. Arrhenius

Combel Editorial

Recomanat a partir de 2 anys

Mentre dorms. Qui treballa de nit?

Voleu saber qui treballa de nit? Des dels forners fins als metges, el maquinista del tren nocturn, els treballadors de les obres, els pescadors i el vigilant del museu. En aquest llibre tot de cartró i de format gran, amb nombroses solapes a cada pàgina, hi descobrireu persones fantàstiques que treballen mentre dormiu.

6.
Saps d’on surten els orinals?

Guido van Genetchen

Cruïlla Edicions

Recomanat a partir de 6 mesos

Saps d'on surten els orinals?

Una història divertida per aprendre d'on surten els orinals. El Ratolí és molt espavilat i sap moltes coses. Sempre investiga i tafaneja. Ara els seus amics li pregunten d'on surten els orinals. Un llibre divertit que parla de la curiositat i del món tan complicat de les caques, les tifes, els cagallons i les gibrelletes.

7.
Les meves melodies clàssiques de Nadal

Séverine Cordier

Estrella Polar

Recomanat a partir d’1 any

Les meves melodies clàssiques de Nadal

Un llibre de sons per descobrir les melodies clàssiques nadalenques. A cada doble pàgina trobareu un botó que farà sonar un fragment d'una peça de música clàssica de Nadal. Una alegre il·lustració acompanya cada melodia i fa que aquest recull de fragments de sis composicions, especialment pensat per a infants, sigui molt especial. Està fet de cartró resistent i els botons tenen la mida ideal per a les mans petites, de manera que puguin manipular-lo de manera autònoma.

8.
Petits de casa. Petits salvatges

H. García, A. Ribio, X. Ballesteros, F. Rey i J. Miller

Kalandraka

Recomanats a partir de 0 anys

Petits de casa. Petits salvatges

Uns bonics llibres de tela per a prelectors que ajuda a l’estimulació sensorial, el desenvolupament de les habilitats psicomotrius i el vocabulari i la comunicació de la canalla petita. Set animals per a cadascun d’aquests llibres de tela: els domèstics a Petits de casa, des del conill fins a l’ovella, passant pel gos i el gat, mentre que Petits salvatges aplega l’ós, la guineu o el cérvol. Tots els protagonistes són criatures fàcils d’identificar, emmarcades en traços senzills i que destaquen per l'expressivitat i el somriure, que desperten la tendresa i la simpatia dels més petits.

stats