Activitats amb nens 25/05/2021

Un Festivalot 2021 (gairebé) en 'sold out'

El festival de Girona està a punt de penjar el cartell de tot venut

2 min
El Festivalot posa noves entrades a la venda

Quan ja gairebé estaven a punt de penjar el cartell de "Tot venut", el Festivalot 2021 ha aconseguit alliberar algunes entrades per a alguns dels concerts exhaurits que podeu aconseguir a la seva pàgina web.

La sisena edició del Festivalot, Festival de Música en Família de Girona, se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de maig i gairebé ha exhaurit les 5.000 entrades que va posar a la venda. Els vuit concerts familiars a la sala Xavier Montsalvatge de l'Auditori de Girona i els quatre concerts a la sala de cambra del mateix equipament van tenir una rebuda excepcional que va fer que s'exhaurissin pràcticament totes en poques setmanes, tot i que ara, amb l'ampliació d'aforaments al 70%, han pogut posar a la venda més entrades dels concerts.

El Festivalot 2021 celebrarà una edició adaptada a l'època que vivim. No es podrà veure la foto multitudinària de famílies cantant i ballant a la Devesa, però es vol mantenir l'esperit de festival familiar i l'organització ha preparat diverses sorpreses per al públic assistent.

En aquesta edició els organitzadors han ampliat un dia el festival, que normalment era només de cap de setmana i ara s'allarga també amb un concert el divendres al vespre.

Un cartell de luxe

Aquesta nova edició del festival familiar presenta una edició concentrada però amb un cartell de luxe. Per l'Auditori de Girona hi passaran Els Amics de les Arts, Els Pets, Suu, El Pot Petit, Xiula, Dr. Prats i Cesk Freixas.

Els Pets són un dels caps de cartell del festival.

El Festivalot, nascut l'any 2015, celebrarà la seva sisena edició després d'haver de cancel·lar l'última edició degut a la crisi sanitària del 2020. Els Amics de les Arts, grup de música que està al capdavant de la productora que organitza l'esdeveniment, ha declarat la seva gran satisfacció de poder celebrar una nova edició del festival familiar després d'un any molt complicat per als promotors culturals i els artistes. També han afirmat que les famílies mereixen més que mai aquesta festa de la música. Els tres Amics (Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué) són pares i dos d'ells viuen a Girona. Els Amics de les Arts expliquen que van crear el festival amb mirada de pares, pensant en el que tenen ganes de fer les famílies amb nens i nenes en edat escolar, amb les seves necessitats i amb el que més els diverteix.

El Festivalot és una trobada familiar de referència a casa nostra per viure la música. El festival de música en família de Girona parteix de la idea que la música no té edat, i que tant grans com petits gaudeixen de qualsevol estil musical, sobretot si ho fan junts.

stats