Activitats amb nens 05/05/2021

Aconseguiu el vostre Passaport fEstiu

Una gimcana virtual i un concert online per celebrar la Festa de Fundesplai

2 min
Una gimcana virtual i un concert online per celebrar la tradicional Festa de Fundesplai

Tot i els condicionants que fixa la pandèmia, Fundesplai no renuncia a celebrar la seva tradicional Festa Esplai, tot i que aquest any ha decidit adaptar-la al moment actual. Així, l’entitat d'educació en el lleure organitza una activitat que rep el nom de Passaport fEstiu, que ja està en marxa durant la setmana i que es tancarà dissabte a la tarda amb un concert en línia. Els objectius són els mateixos que els de la festa: tancar el curs dels esplais i les escoles i donar el tret de sortida a la campanya d'activitats d'estiu, que aquest any porta per lema Fem possible un món millor!

Passaport fEstiu inclou una gimcana virtual a la qual es pot accedir a través de https://projectes.fundesplai.org/passaport-festiu/ i un concert en streaming a càrrec del grup d'animació de The Penguins. La gimcana està relacionada amb NuSOS, la proposta educativa de Fundesplai per a la ciutadania global. Superar aquesta prova donarà accés a poder veure en streaming el concert, que ens farà ballar a petits i grans i que se celebrarà el dissabte 8 de maig a les 18h al Centre Esplai (el Prat de Llobregat), i que es retransmetrà gratuïtament a través de la web www.fundesplai.org

Proves relacionades amb els ODS

La gimcana és un viatge virtual pel món a través d'una sèrie de proves i estarà dividida en 5 parts que es corresponen amb 5 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: persones, prosperitat, planeta, pau i partenariat. Per accedir al concert caldrà superar 4 proves, la qual cosa us permetrà accedir al Passaport fEstiu, que dona accés a la 5a prova, que realitzaran conjuntament tots els assistents al concert.

El concert online anirà a càrrec de The Penguins i serà dissabte a les sis de la tarda.

El Passaport fEstiu vol ser un passaport que no hi entén de fronteres, que uneix i basteix ponts i que ens servirà perquè infants, joves, monitors i famílies en escoles, esplais i espais educatius, i tothom que hi vulgui participar, pugui compartir una activitat conjunta que com diu el lema de la campanya d'estiu de Fundesplai permeti fer possible un món millor. 

The Penguins, els encarregats del concert del dissabte 8 de maig, es van formar l’any 2006 i són un grup que barreja música i animació infantil amb una bona dosi de diversió per fer ballar els infants i les seves famílies. 

stats