A.F.

5 propostes per al cap de setmana

Idees per gaudir del cap de setmana en família

Aquest cap de setmana, festa major a Tarragona i Barcelona Zoom

A les portes d'un nou cap de setmana us expliquem algunes de les propostes culturals que ens han fet arribar. No teniu excusa per quedar-vos a casa!

Festa major a Barcelona i Tarragona

Aquest cap de setmana, festes majors a Barcelona i Tarragona. A Barcelona, amb les festes de la Mercè, amb un munt d'activitats programades per a tots els públics. En podeu consultar la programació aquí. A Tarragona, per la seva banda, és Santa Tecla, i també us ofereixen un ampli programa d'activitats per a tota la família. Les podeu consultar aquí.

La Mercè 2017 Zoom

La Mercè 2017

Espectacle visual a La Pedrera

Aquest diumenge, la façana de La Pedrera serà la protagonista d'un espectacle multimèdia i en viu obert a tot el públic. 'Els colors de la terra' tindrà dos passis, a les 21 h i a les 22.30 h, amb una durada aproximada de 20 minuts. Aquest espectacle de gran format a La Pedrera forma part dels actes de celebració dels 10 anys de Món Sant Benet, l'equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té a la Catalunya Central. Per aquest motiu, 'Els colors de la terra' posarà èmfasi en els valors i la qualitat estètica del món de l'alimentació i la qualitat plàstica de l'agricultura, el producte, el territori i el paisatge"Els colors de la terra" farà interactuar imatges fotogràfiques, 'mappings', cantants, instal·lacions i llum amb l'arquitectura de Gaudí, i posarà en joc les formes de la façana, de manera que l'edifici serà un element més.

Espectacle a La Pedrera Zoom

Espectacle a La Pedrera / Fund.Catalunya-La Pedrera

Associa't a la festa

Els dies 23, 24 i 25 de setembre, dins el marc de les festes de la Mercè, tota la plaça de Catalunya estarà dedicada a promoure els valors de les associacions com a espais comunitaris per la ciutadania. Un programa ple d'activitats familiars, festives i singulars omplirà tots els racons de la plaça amb espectacles, jocs, tallers, teatre, arts plàstiques, música en viu i exposicions. La festa promou els valors que caracteritzen el teixit associatiu de Barcelona: diversitat cultural, pluralitat, igualtat de gènere, transformació social, cooperació, participació i acció comunitària. Podeu consultar les activitats previstes aquí.

Associa't a la festa Zoom

Associa't a la festa

El Tantarantana estrena temporada

Al Tantarantana reprenen aquest cap de setmana la programació familiar amb un espectacle molt especial: 'Els colors del món', de la companyia mallorquina Estudi Zero Teatre. Es tracta d'una obra interactiva de teatre visual que s'inspira en la història dels colors, una experiència suggerent per a tots els sentits i totes les edats, un desplegament de recursos escènics clàssics i innovadors, una successió de preguntes transcendents sobre un univers quotidià, un espectacle oníric que ens obre la porta a un ampli ventall de propostes de nous llenguatges, un joc de sensacions i emocions per fer somniar a tota la família...

'Els colors del món' al Tantarantana Zoom

'Els colors del món' al Tantarantana / RB

En marxa el cicle Remenuts al saT!

Dissabte, diumenge i dilluns podeu anar al saT! Teatre 'Loo', de la companyia Ponten Pie, Premi FETEN 2017 al millor espectacle per a la primera infància i que enceta oficialment la programació familiar del SAT!, i el Cicle Remenuts, per a nens i nenes de 0 a 5 anys. A més del nom d’un vent calent i sec que corre en les tardes d’estiu a l’Índia, Loo és el nom de la protagonista d’aquest espectacle. La seva missió és empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, mars i oceans que troba al seu pas. Un proposta poètica i visual sobre la desertització, una experiència sensorial que els petits espectadors viuen en la pròpia pell damunt de l’escenari.

Loo al saT! Teatre Zoom

Loo al saT! Teatre / saT!