A.F.

10 propostes per al cap de setmana

Agenda cultural i de lleure per gaudir del cap de setmana en família

propostes per al cap de setmana / FOTOGRAFIA REYES Zoom

Com cada divendres, us expliquem algunes idees per gaudir del cap de setmana en família que ens han fet arribar.

Mésqueritmes a Gavà

Aquest dissabte, Gavà acull la quarta edició del ja consolidat festival Mésqueritmes. En aquesta edició hi ha programades un gran nombre d'activitats adreçades a famílies i professionals, com ara tallers, actuacions en directe i classes magistrals, on els espectacles de música en directe guanyen protagonisme. La trobada és una oportunitat única per compatir, descobrir i passar-ho bé amb la percussió, disciplina que es reivindica al festival com a eina socialitzadora, terapèutica i emocional més enllà del seu vessant musical.

Més que ritmes Zoom

Més que ritmes

Festival de Pallasses

Aquest cap de setmana torna el Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera amb Nola Rae com a convidada especial. Inclourà espectacles d'una quinzena de companyies i més de d'una vuitantena de pallasses participants vingudes de tot l'Estat i d'Europa. Els espectacles es distribuiran en diversos espais de les carpes del Circ Cric i de Sant Esteve de Palautordera.

Festival de Pallasses Zoom

Festival de Pallasses / Genia Badano

Festival Simfonic

Demà dissabte, a les 18 h, més de 5.000 estudiants d'escoles de música posen la banda sonora a més de 100 espais singulars. El Festival creix i passa dels 80 concerts de l'anterior edició als 100 concerts simultanis d'enguany. Per primera vegada, a més, el Simfonic arriba a tota la província de Tarragona, amb 18 concerts. Les ciutat de Manresa i Sant Just Desvern també se sumen al Festival. En aquesta setena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l'apadrinament del grup Sopa de Cabra, protagonista del videoclip de presentació del Festival. La cançó CAMINS sonarà demà a les 19 h de manera simultània a tots els concerts.

SIMFONIC-2017 Zoom

SIMFONIC-2017

Dia de la música en família

Des de fa tres edicions se celebra el Dia de la Música en Família al Festival Pedralbes amb l’objectiu de donar la benvinguda a l’estiu i commemorar el Dia de la Música amb una jornada d’activitats, tallers i concerts. L’experiència inclou una gran varietat de propostes artístiques. Se celebrarà la tarda del diumenge, quan els diferents racons del recinte s’ompliran d’activitats on la natura, la història i la música en seran les protagonistes.

Dia de la música en família Zoom

Dia de la música en família

Gran revetlla al Macba

Quan penseu en una revetlla, quina és la primera cosa que us ve al cap? L'arribada de l'estiu, la festa, la música, la ballaruga... A la comissió de festes de 'Macba en família' ho tenen clar: una gran revetlla és una festa especial que demana la col·laboració de la gent! Per això us conviden a un esdeveniment molt especial: la GGran Revetlla, una trobada que podreu compartir amb tots els artistes que al llarg de l’any han participat al programa familiar del museu. La cita és demà dissabte d'11 a 14 h a l'atri del museu. L'entrada és gratuïta.

gran revetlla al macba Zoom

gran revetlla al macba

Dansa familiar al CC Terrassa

La màgia de 'Coppelia' puja a l'escenari del Centre Cultural Terrassa aquest dissabte de la mà dels alumnes del Centre de Dansa de Catalunya. 'Coppelia' és un conte romàntic i còmic situat en un poblet centreeuropeu que explica la història de l'excèntric Doctor Coppelius, un artesà que vol crear una nina amb vida i dotar-la d'ànima, Coppelia. La cita és demà dissabte, a les 18 h.

Coppelia al CC Terrassa Zoom

Coppelia al CC Terrassa

Descobrir l'antic Egipte

Aquest diumenge es fa la primera de les tres sessions del taller familiar 'Una tomba de l'antic Egipte', que organitza el Museu d'Arqueologia de Catalunya, a Barcelona. La cita és d'11 a 12.30 h. Activitat gratuïta per als menors de 6 anys. Més informació i reserves a macvisites.acdpc@gencat.cat.

Taller al MAC Zoom

Taller al MAC

Exposició 'Petits grans artistes'

L'alumnat de l'escola Sagrada Família de Caldes d'Estrac, conjuntament amb la Fundació Palau, fan la segona mostra de l'exposició 'Petits grans artistes' a la mateixa fundació, situada a la Riera, 54, de Caldes. La mostra consta d'obres de diferents tallers i experiències que realitzen els alumnes en relació amb el món de l'art. Durant aquest curs, els alumnes de 5è s'han encarregat de tota l'organització. L'exposició s'ha inaugurat aquest matí i es podrà visitar fins al 14 de juny.

Petits grans artistes Zoom

Petits grans artistes

Jornada de portes obertes a l'EART

Demà dissabte (11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 22.00 h) l'espai EART del barri de Gràcia de Barcelona obre les portes i us convida a conèixer de ben de a prop el seu espai. Durant tot el dia podeu visitar les seves instal·lacions, els tallers dels artistes de la Residència EART, conèixer el seu projecte, les seves activitats... A més, hi haurà una activitat dinamitzada per a petits i grans, mostres, 'performances', projeccions i concerts al pati!

Portes obertes a l'EART Zoom

Portes obertes a l'EART

Cinema en família

La 25a Mostra Internacional de Films de Dones, amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya, presenta, per primera vegada, dues sessions infantils, amb l'estrena de la pel·lícula sueca (per a infants a partir de 10 anys) 'Siv Sover Vilse' (La Siv dorm fora), de Catti Edfeldt i Lena Hanno Clyne, en VOSC. Un film que explora les possibilitats del realisme màgic per explicar una experiència inoblidable, amb una escenografia on s'encreuen Lewis Carroll i David Lynch. Dissabte (17 h Sala Chomón) i diumenge (17 h Sala Laya). 

Siv Sover Vilse Zoom

Siv Sover Vilse