A. F.

6 propostes per al cap de setmana

A les portes d'un nou cap de setmana, us fem algunes propostes de lleure i cultura per gaudir en família

propostes per al cap de setmana / POBLE ESPANYOL Zoom

Heu tingut la sort de fer pont? No? Doncs ara ja tant se val, perquè tenim a tocar un nou cap de setmana per gaudir en família! Per exemple, compartint alguna de les propostes que us fem a la nostra agenda setmanal.

Nadal al Poble Espanyol

Del 8 a l’11 de desembre nens i adults podreu viure el Nadal per avançat al Poble Espanyol amb la casa del Pare Noel, el tió, pessebres vivents, màgia, mercat nadalenc, tallers i animacions diverses... i el poble especialment decorat per a l’ocasió! La casa del Pare Noel obrirà les portes per a tots els que el vulguin conèixer i li vulguin donar la carta personalment. També hi haurà mercat de Nadal, el tió, un espectacle de màgia i, a més, els nens podran fer tallers amb els quals aprendran a fer un arbre i una postal de Nadal. Com no podia ser d'una altra manera, també hi haurà representacions de pessebres vivents (el de Martorelles el 10 de desembre i el de Sant Feliu de Llobregat l’11 de desembre). Tot això, acompanyat d’animacions diverses durant els 4 dies i amb el poble decorat especialment per a l’ocasió.

Teatre infantil al saT!

Aquest cap de setmana teniu l'última oportunitat de veure l'espectacle que la Cia. Festuc Teatre presenta al saT! Teatre: "La rateta que escombrava l'escaleta". Un espectacle de teatre i titelles, recomanat a partir de 2 anys. Una adaptació del conegut conte amb un final inesperat. Teatre, titelles i música que emocionarà els més petits.

Titelles al saT! Zoom

Titelles al saT!

Pastorets al Jove Teatre Regina

Fins al 26 de desembre podeu veure al Jove Teatre Regina la Companyia La Trepa amb el seu espectacle 'Pastorets Superestel', de Ricard Reguant. En aquests pastorets hi trobarem un paral·lelisme entre la parella formada per la verge Maria i sant Josep i una parella d’immigrants de l’època actual, que es veuen obligats a refugiar-se al metro la Nit de Nadal. Allí, per passar l’estona, els expliquen la història d’uns pastors molt simpàtics que van viure a Betlem fa més de 2.000 anys... Els pastors protagonistes són un noi i una noia que es veuen perseguits per uns dimonis molts marxosos i rockers, mentre reben l’ajut de l’àngel sant Miquel.

Pastorets Superestel Zoom

Pastorets Superestel

Taller familiar al Museu del Disseny

A l'exposició del Museu del Disseny 'D'Obra. Ceràmica aplicada a l'arquitectura', es poden veure 300 peces de ceràmica, un material valuós i insubstituïble en la construcció d'habitatges, des de l'antiguitat fins avui. Terra, aigua, aire i foc són els 4 elements de la ceràmica. Perquè la canalla ho pugui experimentar han preparat un taller perquè descobreixin el gust per la matèria i les tècniques manuals. En aquesta activitat, a partir de peces emmotllades i iguals els participants podran crear la seva peça única i original. També es farà una petita visita a l'exposició per observar algunes obres que ens poden anar bé per inspirar-nos. El taller 'Terra líquida' es farà els diumenges 11 i 18 de desembre i 15, 22 i 29 de gener, i està especialment adreçat a infants de 5 a 12 anys. Cal inscripció prèvia a reservesmuseudeldisseny@eicub.net, tel 93 256 68 01 o als taulells del museu.

Taller al Museu del Disseny Zoom

Taller al Museu del Disseny

Programació de Nadal a L'Auditori

La programació de Nadal de L’Auditori arrenca aquest diumenge amb un concert de nadales del Quartet Mèlt, guanyadors de la passada edició del programa de TV3 "Oh, Happy Day". Els Mèlt i la seva banda oferiran un concert molt especial amb nadales de casa nostra i famoses 'christmas' en clau de jazz que ha arranjat expressament per al concert de L'Auditori el compositor i director Joan Albert Amargós. No hi faltaran tampoc els temes més coneguts que ha popularitzat el quartet.

El musical 'El Petit Dalí', protagonista al Poliorama

Viu el Teatre ha actualitzat l'obra 'El Petit Dalí', amb música nova, nous personatges i una nova escenografia, per rellançar l'espectacle al Teatre Poliorama Barcelona. La reestrena d'aquesta obra de teatre musical es produeix a les portes de Nadal, amb sessions els dies 11 i 18 de desembre, i s'allargarà després de les festes, amb sessions els dies 15, 22 i 29 de gener. Aquest és un espectacle amb música, a partir del qual l'humor, la fantasia i una gran dosi d'imaginació ens fan viatjar a través del fantàstic món de Dalí.

El Petit Dalí Zoom

El Petit Dalí / Viu el Teatre