A.F.

I si explorem casa nostra?

Una guia proposa a la canalla convertir-se en exploradors a casa

Una guia perquè les criatures es converteixin en exploradors sense sortir de casa / SANTI PORTA Zoom

Perquè els infants passin millor el confinament, Lourdes Campuzano, autora de les guies familiars Explorem Barcelona i Explorem Girona (Ed. Mediterrània), ha ideat una adaptació de les seves guies per a infants i ha escrit !Explora tu casa!, un quadern d'explorador que anima els infants a redescobrir casa seva fent diferents activitats en forma de missions. És de temps de vacances i d'anar a explorar indrets nous però, ja que no podem sortir, per què no explorem casa nostra?

Explora tu casa! proposa als nens explorar casa com els antics exploradors, afrontant i superant missions molt diferents que els permetran aprendre jugant. I jugant, complint missions, aniran acumulant els punts necessaris per convertir-se en un Súper-Meha-Híper-Explorador. Per fer realitat aquest projecte, Campuzano ha comptat amb l'ajuda de Santi Porta, un dissenyador català que viu a Alemanya.

La guia convida a la canalla a convertir-se en exploradors sense sortir de casa Zoom

La guia convida a la canalla a convertir-se en exploradors sense sortir de casa / L.C.

Entre altres coses, la guia convida les criatures a explorar la seva habitació i aprofitar-ho per endreçar l'armari, recórrer la cuina a fons i aprendre a posar una rentadora o a explorar el carrer des del balcó i descobrir els veïns "més animals".

La guia està disponible aquí en català i disponible aquí en castellà.