Cristina Serret

Fem la carta als Reis?

Melcior, Gaspar i Baltasar només treballen una nit l’any. Però aquella nit tenen una feinada, perquè han de repartir joguines a tots els nens i nenes del món. I com s’ho fan, per no fer-se un embolic? Amb les cartes, esclar! Avui t’expliquem cinc trucs per escriure la carta més bonica del món

Fem la carta als Reis? / MARTA CAYUELA Zoom

Tria un bon encapçalament

L’encapçalament és la primera frase de la carta. Sempre porta el nom de la persona a qui escrius. Per exemple: “Estimats Reis d’Orient”.

Digues sempre la veritat

Als Reis els agrada que els nens es portin bé. Si has sigut una mica entremaliat, els pots explicar que l’any que ve et portaràs millor, i segur que els semblarà bé. Sobretot, no diguis mentides. Recorda que els Reis i els seus ajudants ho veuen tot.

Fes bona lletra

Els Reis són màgics i entenen totes les lletres, però les cartes netes i polides els agraden més. Si et costa escriure, pots fer dibuixos. Això també els agrada molt!

Before you say goodbye...

Don't forget to sign your letter with your signature

No demanis gaires coses

Ja saps què passa: quan demanes massa regals mai no els porten tots. En canvi, si en demanes només uns quants, potser t’emportes alguna sorpresa.

No t’oblidis de donar la carta!

Tens temps fins al 5 de gener, però no s’hi val a badar. La pots enviar per correu, donar-la a un patge o fins i tot esperar-te a la nit de la Cavalcada.