A.F.

Teatre familiar online

La Xarxa ofereix una programació d’espectacles infantils per internet

Teatre familiar online / LA XARXA Zoom
La Xarxa ha ideat una programació de teatre familiar online que va arrencar coincidint amb el que hauria sigut el Festival Internacional de Titelles, que arran de la crisi sanitària ha quedat suspès. Aquesta proposta, més enllà de ser un acte puntual, es planteja com una programació estable a través d’internet perquè els petits puguin gaudir-ne fins que no es pugui tornar al teatre amb normalitat.
L’objectiu principal és mantenir el contacte amb totes les famílies que normalment assisteixen a la programació de l’Espai Maragall en família i, a la vegada, arribar a nous públics, a través de nous canals, que podrien convertir-se en futurs espectadors.
Cada 15 dies penjaran a Youtube un nou vídeo de teatre familiar Zoom

Cada 15 dies penjaran a Youtube un nou vídeo de teatre familiar / La Xarxa

La proposta es materialitza amb unes càpsules d’uns 20 a 25 minuts de durada a YouTube dinamitzades per la Roda Produccions en què un actor explicarà la temàtica de la sessió que es veurà aquell dia, ja sigui teatre, titelles, dansa o música. També proposarà activitats paral·leles per fer amb la família, com ara manualitats, així com un petit fragment d’un espectacle –en cada sessió participarà una companyia diferent aportant un fragment del seu espectacle–. Podeu accedir-hi aquí
La idea és oferir programació cada 15 dies, fins a finals del 2020, i establir vincles amb actes importants de ciutat o tradicions. En total seran 12 càpsules, que finalitzaran en el moment en què es pugui tornar a la normalitat al teatre.