A.F.

Fira de la música i l'educació a Granollers

El 24 i 25 de setembre, l'Espai Roca Umbert de Granollers serà l'escenari de Taral·la, la fira de la música i l’educació  

tarala Zoom

Taral·la és una fira destinada a donar informació i formació sobre la música i la seva rellevància com a element educatiu. Els destinataris de la fira són principalment docents i estudiants d’educació infantil i primària, mestres i professors de música, musicoterapeutes i altres professionals i estudiants interessats en l’àmbit de l’educació i la música. Taral·la, però, també vol obrir les portes a les famílies amb el propòsit d’implicar pares i infants en els beneficis d’educar amb música. Les famílies tindran una participació pràctica en els tallers, on els professionals que vinguin a formar-se podran fer observació de les sessions, aprendre d’una forma molt pràctica i real i aplicar les diferents propostes educatives que es proposaran.

Més que una fira, és un festival, una festa per compartir, aprendre i gaudir de les possibilitats educatives de la música.

Els objectius de la trobada són donar valor a la música com a eina i estratègia educativa; compartir, aprendre i gaudir de les possibilitats educatives de la música, entendre la música com a part essencial de l’educació i oferir recursos per al treball interdisciplinari amb música i per a l’educació musical.

És una iniciativa especialment pensada per a tots els professionals i estudiants relacionats amb la música i l’educació, i per a nens i nenes de 0-12 amb les seves famílies.

Entre altres propostes hi haurà tallers, concerts, exposicions, presentacions i animació.

Per a més informació: http://www.taral·la.cat/