A.F.

Cita familiar al Palau de la Música

SonarKids, Brodas Bros i l'Orquestra Simfònica del Vallès s'uneixen en el primer acte de la temporada dels concerts simfònics al Palau de la Música Catalana

Cita familiar al Palau de la Música Zoom

SonarKids col·labora amb l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) per promoure el concert 'Pere i el llop', de Serguei Prokófiev, una proposta destinada a nens i pares, el proper 17 de setembre a les 19.00 hores.

SonarKids, la sèrie d'experiències musicals i creatives concebudes pel festival Sónar per al públic familiar, es presenta aquest 2016 en forma de concert únic amb 5 ballarins i 58 músics a escena, en el singular entorn modernista del Palau de la Música Catalana a Barcelona.

El programa del concert, narrat i coreografiat íntegrament per Brodas Bros, està concebut com un viatge per una selecció de contes musicats. A més de 'Pere i el llop" de Prokófiev, també s'inclou una sèrie de peces infantils de la suite 'Mamà oca' ('Ma mère l'oye: 5 pièces enfantines'), obra musical del pianista i compositor francès Maurice Ravel composta el 1910 per a piano a quatre mans.

La combinació de gèneres i disciplines musicals tan diverses i a priori difícils d'imaginar en un mateix escenari respon a la voluntat de l'OSV de continuar innovant en els formats habituals de concerts simfònics i d'arribar a un públic, d'entrada, poc habituat a assistir als seus concerts, els espectadors més exigents i crítics de tots: els nens i nenes de totes les d'edats.

Per aquest motiu, l'OSV ha volgut aliar-se amb SonarKids per proposar un original espectacle multidisciplinari que combinarà música clàssica, dansa urbana i literatura.

Si voleu comprar entrades ho podeu fer aquí