Criatures 21/04/2018

Idees per Sant Jordi

Propostes per al Dia del Llibre

Aure Farran
2 min
L’interrogant gegant A menjar...  amb els monstres! Què llegim aquesta nit? Bambi Atles d’aventures Smart Phone  Movie Maker Cors de gofra Una història  de futbol Què hi portes,  a la bossa?

Si encara esteu pendents de decidir quin llibre regalar a la canalla per Sant Jordi, aquí teniu algunes idees.

Soc una nou

BEATRIZ OSÉS

EDITORIAL EDEBÉ

Un conte original, divertit i entranyable que ens parla de la solitud de les persones. Una història emocionant i ben actual, amb el drama dels refugiats de fons. A partir de 8 anys.

Soc una nou

Erra

TINA VALLÈS I JAUME MARCO

ED. COMANEGRA

Tina Vallès escriu un text entranyable sobre una nena que no sap pronunciar la erra. Una història de superació amb il·lustracions plenes de color. A partir de 5 anys.

Erra

Negorith

IVAN LEDESMA

EDITORIAL BRIDGE

La història de la Gris, una noia que té una vida normal i corrent fins que la segresta un dimoni i descobreix que té uns poders estranys. A partir de 14 anys.

Negorith

La princesa, els llibres i el drac

ANNA MANSO

LA GALERA

Nova versió de la llegenda que dona el protagonisme a la princesa i als llibres. La princesa troba en els llibres la manera d’enfrontar-se al drac que atemoreix tot el poble. A partir de 5 anys.

La princesa, els llibres i el drac

Misteri a la muntanya Calavera

ELISENDA ROCA

EDITORIAL CRUÏLLA

Una història plena d’aventures, misteri i amistat. Una nova aventura de la colla de Moltmort, ideada per Elisenda Roca, que els farà passar molta por! La curiositat per un personatge els portarà a descobrir unes coves a la muntanya que s’il·luminen misteriosament. A partir de 9 anys.

Misteri a la Muntanya Calavera

El meu avi

MARTA ALTÉS

BLACKIE LITTLE

Nova versió revisada, en tapa dura i amb un format reduït pensat per als més petits de casa. Una petita i delicada joia sobre la relació entre un avi i el seu net. Títol recomanat a partir de 3 anys.

El meu avi
stats