Criatures 04/06/2020

Educar adolescents en un món canviant

Nou llibre de Jaume Funes sobre l'adolescència

A.f.
1 min
Portada del nou llibre de Jaume Funes

Després de l’èxit d’Estima’m quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito, que ha venut més de 20.000 exemplars, el psicòleg, educador i col·laborador del Criatures Jaume Funes publica Estima'm... però vull saber-ne més, on respon a alguns interrogants educatius universals i a altres de singulars de grups de pares i mares d'adolescents. Qüestions sobre el món de la sexualitat, o com educar quan hauríem d’aprendre el plaer d’estimar i ser estimats mentre que el món que els envolta els proposa altres comportaments. Preguntes al voltant del món dels usos de les drogues, o com educar quan la felicitat té nom d’alcohol i apareixen noves maneres de manipular el nostre món interior.

També aborda altres temes com la realitat digital, les vides entre pantalles o com educar per ser i saber en la societat actual. Tots els interrogants, però, estan condicionats per l'últim punt, ja que res del seu món, de la seva dificultat per descobrir com ser, dels apassionaments o les recerques de felicitat, té sentit sense la dimensió digital, i es donen en bona part immersos en aquesta dimensió.

El llibre, que ja podeu trobar a les vostres llibreries de capçalera, inclou un pròleg especial en el context del recent confinament i la seva especial incidència en el món adolescent.

stats