Oci a casa 31/03/2021

Concurs per crear un audioconte

La revista 'Namaka' i SomDocents conviden a crear un conte per Sant Jordi

1 min
Les criatures hauran d'enregistrar el seu conte

Coincidint amb l'arribada de Sant Jordi, la revista Namaka, Hoot! Audio i SomDocents s’han unit per impulsar un concurs de creació d'audiocontes adreçat a infants de 6 a 11 anys en què poden participar famílies i escoles. L'objectiu de la iniciativa és el foment de la lectura i la creativitat dels nens i les nenes.

La proposta passa perquè la canalla creï un conte que comenci així: "Pobre drac! Li faltaven totes les dents i feia temps que no podia menjar ni una trista pastanaga…" Hauran de seguir la història, escriure el seu propi conte i després enregistrar-lo a través de l’aplicació Hoot! (disponible per a Android i iOS).

A part del text del conte, els organitzadors animen els participants a posar en marxa els motors de la creativitat i editar el seu conte afegint-hi sons ambientals, diferents veus, etc.

Un concurs que vol fomentar la lectura i la creativitat dels nens i les nenes.

Un cop estigui el conte acabat, caldrà enviar-lo a: audiohistoria@revistanamaka.com amb el nom i l’edat de la persona que ha creat el conte. Les tres històries més originals i divertides podran guanyar algun dels regals que han preparat els organitzadors. 

Les històries es poden crear en català o en castellà i el termini d'enviament està obert fins al 21 d’abril. El dia 23 d’abril, durant el dia de Sant Jordi, anunciaran el guanyador per l’Instagram @revistanamaka. 

stats