A.F.

Novetats de Blackie Books per a aquesta tardor

L'editorial Blackie Little Books presenta les novetats de tardor, on destaca l'estrena de la col·lecció de l'autor japonès Taro Gomi

Novetats de Blackie Books per a aquesta tardor / BLACKIE LITTLE BOOKS Zoom

Blackie Little Books ha presentat un avançament de les novetats editorials per a la canalla que publicarà aquesta tardor.

El 14 de setembre sortiran a la venda els dos primers títols de la col·lecció dedicada a Taro Gomi, l'autor japonès per a nens més conegut del món. Publiquen dues petites joies que s'han convertit en 'bestsellers' mundials. Començaran amb la publicació de 'Tots fem caca' i 'Els meus amics'dos dels seus títols més cèlebres, dues petites obres d'art. Els llibres de Taro, amb un estil únic –molt acolorit, tendre i delicat– sempre intenten donar resposta als dubtes dels més petits.

A banda de les obres de Taro, a l'octubre publicaran les aventures d''El meu amic Llibre', de Kirsten Hall i Dasha Tolstikova, un llibre que té vida i que es converteix en protagonista de la història que explica. Un llibre perquè els nens juguin i aprenguin. I que necessitarà tota la creativitat dels petits lectors perquè li facin una camisa (o sobrecoberta) nova.

Finalment, novembre serà el mes del retorn de dos dels grans èxits de l'editorial: continuen les aventures d'Otto, el gos carter, amb 'Quin dia!', un llibre per trobar-hi objectes amagats, i de 'La Casa dels Ratolins', amb 'Sam i Júlia al teatre', on seguirem noves aventures dels dos ratolins.