De jocs i joguines (I)

Per a tots els gustos i edats 

Per córrer 

Un clàssic entre els clàssics. Una nova versió de l'Scalextric, que es presenta amb un circuit compacte i en diverses modalitats. Com aquest SuperChampion.

Per crear  

Lalala Toys ofereix ninos amigurumi , una tècnica japonesa del ganxet en 3D. Fan retrats de persones reals per encàrrec.

Per llegir 

Tornen les aventures dels sempre genials Inspector Sito i el sergent Mai Tinc Po. Però aquesta vegada ho fan a l'engròs, en un número especial que reuneix més misteri, intriga i humor que mai, L'Especial misteri , publicat per Edebé.

Per rodar 

Una de les joguines estrella de tota carta als Reis. Aquest model és el Bikloon Starlette de Janod. Feta en fusta. De 3 a 6 anys.

Per negociar 

Si als més petits, i no tan petits, el que us apassiona és negociar, no dubteu a demanar un joc clàssic com el Monopoly, en la versió Hotels.

Per innovar 

Modulmax és un innovador joc de construcció. Ideal per a estimular l'habilitat, la intel·ligència i la creativitat. Es recomana a partir dels 4 anys.

Per cantar 

Tablet Ingo amb karaoke Violetta + App per a cantar. Una tauleta que disposa de micro i cinc cançons de la sèrie, més 100 temes d'èxit internacional. Té càmera, wifi i una interessant opció de control parental.

Per pensar

Cada dia un repte, d'Àngels Navarro i publicat per Barcanova, proposa 365 activitats divertides, originals i variades per exercitar la memòria, el raonament, la lògica, la capacitat d'observació i el llenguatge.

Per volar

Janod presenta el Kit Coet Magnètic. Una maqueta que inclou vuit peces magnètiques que es poden muntar i desmuntar mil i una vegades, per formar un coet per volar allà on els porti la imaginació!

Per somiar

Les Dues Princeses Barbudes ja tenen nou disc: L'enciclopèdia baixeta de la nit. És un disc amb 13 cançons sobre la nit, acompanyat d'un àlbum il·lustrat de 30 pàgines. El trobeu a la web www.2princesesbarbudes.org .