Criatures 07/06/2018

Novena edició d’Un Dia de Nassos

Pallapupas celebra aquest cap de setmana la novena edició de la gran festa solidària

A.f.
2 min
Novena edició d’Un Dia de Nassos

Cada 6 minuts un infant ingressa en un hospital de Catalunya: por, incomprensió, dolor... Quan un infant ingressa a l'hospital, les emocions negatives es multipliquen. Per sort, entitats com Pallapupas treballen per millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l'humor.

"L'humor és un gran parèntesi quan estem afrontant el dolor. La vida ens porta plans que no teníem previstos, com la malaltia d'un fill: l'humor i el riure ens fan créixer com a persones en situacions d'adversitat. Els Pallapupas ho comprovem cada dia als hospitals", comenta Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas.

Pallapupas porta somriures als hospitals on treballa

Per sensibilitzar la societat sobre la importància d'aquesta tasca i captar fons, l'entitat organitza, una vegada a l'any, la gran festa solidària Un Dia de Nassos.

El 9 i 10 de juny són les dates escollides per a la novena edició d'Un dia de Nassos. Durant aquests dies, sis parcs temàtics de Catalunya i Andorra (Tibidabo, Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura, Granja d'Aventura Park, Illa Fantasia i Naturlandia) se sumen a la iniciativa oferint entrades a meitat de preu. Part d'aquesta recaptació anirà destinada a sufragar la tasca dels Pallapupas.

Les entrades es poden adquirir únicament i de manera anticipada a través de la web de Pallapupas

A més a més, els Pallapupas visitaran els parcs per fer que grans i petits gaudeixin d'una jornada inoblidable.

I per a donar visibilitat a aquesta gran festa, Pallapupas anima a tothom a crear una gran "marea de nassos" a les xarxes socials, compartint fotografies amb un nas de pallasso i el 'hashtag' #nasvermell.

On podem viure Un Dia de Nassos

➢ Tibidabo: 9 i 10 de juny

➢ Zoo de Barcelona: 9 i 10 de juny

➢ Catalunya en Miniatura: 9 i 10 de juny

➢ Granja d'Aventura Park: 9 i 10 de juny

➢ Illa Fantasia: 10 de juny

➢ Naturlandia: 9 i 10 de juny

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre fundada l'any 2000 que ajuda els pacients i els seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l'humor i el teatre per tal de millorar el seu estat d'ànim i créixer com a persones en el procés de la malaltia. Pallapupas està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adaptada a cada persona.

La tasca de Pallapupas arriba a prop de 40.000 beneficiaris a Catalunya: infants hospitalitzats, adults diagnosticats amb càncer, gent gran i persones diagnosticades amb algun tipus de trastorn mental. També ajuden els familiars dels pacients a superar el procés de malaltia i el personal d'infermeria i mèdic a fer més fàcil la seva feina assistencial en 12 hospitals arreu de Catalunya.

stats