Criatures 22/01/2019

Cromos, hàbits saludables i solidaritat

L'Hospital Sant Joan de Déu i Ametller Origen s'uneixen per promoure hàbits saludables

A.f.
1 min
Cromos, hàbits saludables i solidaritat

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i Ametller Origen han unit forces amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre els infants. La col·laboració pren forma a través d’un àlbum de cromos protagonitzat per herois saludables, i és de caràcter solidari, ja que els guanys es destinen a l'SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

En aquest àlbum es destaquen missatges saludables per als més petits, d'acord amb els eixos de salut definits pel mateix hospital, que estan representats per diferents personatges que van apareixent al llarg de la història.

Aquests herois van ser dissenyats per clients d’Ametller Origen, Abacus Cooperativa, col·laborador del projecte, i els nens de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a través d’un concurs de dibuix, i van ser escollits per Pilarín Bayés.

Àlbum+cromos SJD

L’Agència de Salut Pública de Catalunya s’ha implicat en el projecte donant suport als missatges de salut (alimentació, hidratació, activitat física, descans i socialització) dirigits als infants i les seves famílies.

Aquest projecte s’emmarca dins l’estratègia d’Ametller Origen de fer pedagogia d’hàbits saludables, i s’ha posat en marxa amb la il·lusió que sigui una manera de fer partícips els pares i mares i que ajudi els infants de Catalunya a aprendre i a posar en pràctica aquests hàbits d’una manera didàctica però sobretot molt lúdica.

L'àlbum ja es pot trobar a qualsevol botiga Ametller Origen, Casa Ametller i Abacus Cooperativa, així com a les seves corresponents webs.

stats