Infància 28/01/2021

Córrer a favor de la vacunació infantil

Unicef Espanya proposa a les empreses una carrera virtual solidària a favor de la vacunació infantil

2 min
Esport solidari en favor de la infància en risc

Unicef Espanya ha llançat un repte a les empreses amb l’objectiu que puguin contribuir a la immunització infantil a través d’una carrera virtual solidària. La iniciativa es mantindrà fins al diumenge 7 de febrer, i durant aquest temps les empreses participants podran sumar els seus quilòmetres a favor dels programes d’immunització infantil d’Unicef a tot el món. 

Els empleats i organitzacions que s’hi uneixin podran formar un equip entre els seus empleats que, amb el seus quilòmetres recorreguts en les seves activitats esportives durant aquestes setmanes, contribuiran a la vacunació de nens i nenes de malalties com el xarampió o la poliomielitis. Igualment, aquelles persones que desitgin unir-se al repte a títol individual podran sumar els seus quilòmetres a l’equip Unicef.

El repte #PetitesSolucions té com a objectiu aconseguir 25.000 quilòmetres entre tots els participants i generar fons a favor d’Unicef per seguir salvant milions de vides gràcies a les vacunes. Els participants poden córrer, caminar, anar en bicicleta o nedar, i ajudaran amb el seus quilòmetres a evitar morts que es poden prevenir. A la web de la carrera s’ha habilitat un rànquing en el qual se sumaran els quilòmetres recorreguts per cadascuna de les empreses, organitzacions i persones participants. Una desena d’empreses com ara Buff, Ercros, Clarton Horn o Lence ja formen part d’aquesta iniciativa.  

La campanya aportarà fons a favor d’UNICEF per seguir salvant milions de vides gràcies a les vacunes

Al món, cada minut, les vacunes salven 5 infants de morir per malalties que es poden prevenir. Aquest any la importància de les vacunes s’ha fet encara més patent i, mentre a tot el món comença la vacunació contra el covid-19, no podem oblidar-nos de les malalties que es poden prevenir i que estan repuntant a causa de la crisi actual. Per això des d’Unicef Espanya han llançat la iniciativa #PetitesSolucions, per recordar que les vacunes són un aliat clau per a la supervivència infantil.

Com es pot participar en el repte


  1. Les empreses que vulguin donar suport al repte #PetitesSolucions i que, a través dels quilòmetres recorreguts pels seus empleats, contribueixin a la vacunació de milions d’infants a tot el món poden informar-se sobre com inscriure-s'hi escrivint a empresas@unicef.es
  2. Les persones que vulguin contribuir al repte a títol individual es poden inscriure al web de la carrera

stats