Infància 19/10/2016

Borsa de treball per al sector del lleure educatiu

Creen, per primera vegada a Catalunya, és una borsa de treball específica per als sectors del lleure educatiu i la cultura de proximitat

A.f.
2 min
Borsa de treball per al sector del lleure educatiu

L’Acellec, l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure Educatiu i la Cultura, ha impulsat la primera borsa de treball específica a Catalunya per als sectors del lleure educatiu i la cultura de proximitat. L’entitat ha rebut en les primeres setmanes de funcionament més de 350 currículums de persones amb formació universitària en el camp de l’educació i que inclou formació especialitzada en gestió cultural a través de postgraus i màsters. Les 64 empreses associades a l’Acellec disposen d’una nova eina que els facilitarà la contractació de professionals especialitzats i qualificats. L’Acellec comptabilitza unes 800 descàrregues dels currículums per part de les empreses associades que seleccionen personal.

Les persones demandants de feina que s’han inclòs a la borsa de treball acrediten experiència en el món associatiu i cultural i procedeixen d’arreu del territori català. Les empreses associades a l’Acellec tenen accés als currículums a través de la intranet de l’Associació i poden cobrir les possibles necessitats de feina a partir d’una cerca àgil i ràpida. Entre juliol i setembre es van fer més de 300 cerques a la borsa de treball per part d’una trentena d’empreses. Els criteris de cerca més utilitzats fins ara per a les primeres empreses que han fet ús d’aquesta nova eina han estat els de la llengua, titulació i les zones de treball. Les inscripcions per passar a formar part de la borsa de treball s’han de fer a través de la pàgina web de l’Acellec. En paral·lel, l’Acellec ofereix uns consells als treballadors per poder millorar les possibilitats d’ocupació en els sectors del lleure educatiu i la cultura de proximitat. Les 64 empreses associades a l’Acellec han facturat 101 milions d’euros el darrer any i donen feina de manera estable a uns 7.000 treballadors.

stats