Infància 03/01/2018

Jo vull ser artista!

Quins beneficis té per a les criatures rebre classes d'interpretació?

A.f.
2 min
Jo vull ser artista!

Si a la vostra canalla els encanta disfressar-se, es diverteix amb les pel·lícules i crea una infinitat de personatges en els seus jocs, potser és que teniu a casa uns artistes! Potser és moment de potenciar aquesta creativitat i art i ja podeu considerar en la possibilitat que el nen o nena faci classes d'interpretació, ja que els experts coincideixen en que són molts els avantatges que l'actuació proporciona als més petits.

Moltes escoles ho han entès i fan servir el teatre i la interpretació com a recurs educatiu, però també hi ha l'opció d'apuntar la canalla a una extraescolar, on podran treballar una disciplina que els aportarà beneficis en el seu desenvolupament intel·lectual i social. Des de l'escola especialitzada en interpretació Complot Escènic destaquen alguns dels principals avantatges de rebre classes d'interpretació per als nens, siguin potencials artistes o no.

  • Reforça el companyerisme, empatia i treball en equip. Aquestes tres habilitats són pilars que el petit desenvolupa i evoluciona a través del dia a dia en una classe d'arts escèniques. El teatre, el cinema, la música o la dansa potencien aquestes capacitats en un aprenentatge que els servirà per a tota la vida.
  • Enforteix la seguretat i autoestima. Aquesta activitat artística permet al nen explorar el món de l'expressió i les seves emocions, afavoreix la seva facultat innata per comunicar-se amb més llibertat. Entrenarà la memòria i la imaginació, la concentració, el ritme, sentit musical i la seva veu, potenciarà, així, la seva faceta artística i això li aportarà la seguretat i autoconfiança que qualsevol infant necessita.
  • Potencia l'expressió oral i corporal i les emocions. De la mateixa manera, a través d'aquestes classes, el petit artista cada vegada connecta més amb el seu món interior, reflexionant, identificant, obrint i canalitzant les emocions. Que conegui com manejar la seva sensibilitat és el treball pedagògic més gratificant que aporta la formació en arts escèniques o la interpretació per a nens i joves.
stats