Aure Farran

Nova plataforma 'online' per a famílies amb infants de 0 a 5 anys

Parentalis ofereix continguts sobre relacions familiars, criança i educació, a més d’una botiga amb productes adreçats a les famílies

Nova plataforma on-line per a famílies amb infants de 0 a 5 anys / SUARA Zoom

Suara Cooperativa ha posat en marxa Parentalis, una nova plataforma online adreçada a les famílies amb infants de 0 a 5 anys. Parentalis inclou continguts sobre relacions familiars, criança i educació i, en general, tot allò que fa referència al fet de ser mare i pare.

El nou portal de Suara ofereix respostes a les necessitats plantejades per les mateixes famílies, amb continguts elaborats pels experts de Suara i pensats específicament per donar resposta als dubtes i preguntes d'una família amb l'arribada d'un fill o filla. S'hi incorpora un punt de vista global, amb aportacions de professionals de diferents disciplines: educació social, pedagogia, psicopedagogia, psicologia, educació infantil, magisteri, teràpia familiar, fisioteràpia i infermeria.

A més dels continguts especialitzats, Parentalis compta amb una botiga online, que inclou una acurada selecció de productes i serveis de qualitat dissenyats i elaborats per empreses de referència en el sector de la infància.

En les properes setmanes també s'incorporarà a Parentalis un servei d'assessorament personalitzat, que posarà a disposició de les famílies un equip de professionals especialitzats per ajudar-les en les situacions que ho requereixin, per assessorar-les, acompanyar-les i potenciar els seus propis recursos.

Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb més de 30 anys d'experiència en el sector de l'atenció a les persones. Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de l'educació i la formació (escoles bressol, escoles d'adults, formació ocupacional), els serveis socials (dones, famílies, infants, joves), el benestar personal i la promoció de l'autonomia (serveis a la llar, a persones grans i persones amb necessitats de suport), i l'ocupació i el treball.