A.F.

Transformar l'educació

Education Talks torna a convocar a docents i professionals amb inquietud per innovar en educació

Transformar l'educació / UAO Zoom

Demà 17 de maig, a les 18.45 hores, la Universitat Abat Oliba CEU organitza una nova edició de les trobades Education Talks. Innovació a l'Educació, que aplegarà docents i professionals del món de l'educació que volen ser part activa de totes les transformacions que experimenta el món educatiu.

Amb Education Talks, la UAO CEU pretén proporcionar un espai de diàleg i intercanvi d'experiències entre persones implicades en la renovació i la millora de l'educació.

La de demà serà la quarta edició general –anualment també s'organitza una sessió monogràfica– i repeteix el format de les anteriors: el diàleg i el 'networking' entre els participants ve precedit d'unes intervencions breus que serveixen d'inspiració. En aquesta ocasió estan programades les següents ponències:

  • David Calle Parrilla. 'La meva passió per ajudar: educació gratuïta per a milions de persones' - Enginyer de telecomunicacions. Fundador d'Unicoos.com. Nominat entre els deu finalistes al Global Teacher Prize del 2017.
  • Laura Mari Barrajón. 'El poder de l'afecte a l'aula' - Consultora, facilitadora i 'coach'. Dirigeix la firma IEi. Pionera a Espanya en el desenvolupament de la intel·ligència emocional. Membre de la junta directiva de l'Institut Jane Goodall Espanya.
  • Domi Viñas. 'L'escola que cuida dels seus nens: projecte Til·ler' - Directora de l'Institut Escola el Til·ler.
  • Montserrat Jiménez. 'El valor de la comunicació educativa més enllà del whats, insta o snapchat' - Vedruna Catalunya Educació. Educadora i formadora de mestres.
  • Àlex Sicart. 'La diferenciació és la clau de l'èxit personal' - Estudiant de 2n de batxillerat a l'Escola Pia Sarrià. Cofundador de FileNation. El 2017 la revista 'Forbes' el va triar entre els 30 joves europeus més influents.
  • Agustina Lacarte Rodríguez. 'El poder de reinventar-nos com a docents' - Doctora en humanitats i ciències socials. Docent titular del grau en educació de la UAO CEU.