Promoció
Criatures 25/03/2022

L’ARA ofereix un llibre infantil que reuneix rondalles i llegendes catalanes il·lustrades

‘Rondalles i llegendes per abans d’anar a dormir’ es pot obtenir a la botiga web de l’ARA del 26 de març al 23 d’abril

1 min
Rondalles

““Patim, patam, patum, homes i dones del cap dret. Patim, patam, patum, no trepitgeu en Patufet”. Amb aquesta cançoneta, en Patufet avisava a tothom que el rondava a prop que havia de vigilar per no esclafar-lo perquè, com que era tan remenut, ningú no el veia. Bon fill com era, sempre estava disposat a ajudar els pares. Un dia, sa mare, tot fent el dinar, s’adonà que li faltava safrà”. Així comença En Patufet, un dels contes tradicionals catalans més coneguts, que forma part del llibre Rondalles i llegendes per abans d’anar a dormir, de Xavier Piñas, que ofereix l’ARA. Els altres contes d’aquesta publicació són: El cavall Bernat, El Clot de l’Infern, La llegenda de la nit de Sant Joan, Les quatre barres, La llegenda de Sant Jordi i El timbaler del Bruc.

De tots aquests contes inclosos a Rondalles i llegendes per abans d’anar a dormir n'hi ha moltes versions, entre altres motius perquè han anat passant de generació en generació: s’hi han anat afegint matisos, escenes o fins i tot personatges. Estan explicats de manera molt amena i contenen nombroses il·lustracions. 

Publicat per Editorial Base, Rondalles i llegendes per abans d’anar a dormir es pot obtenir per 15 € en aquest enllaç del 26 de març al 23 d’abril.

stats