Promoció
Criatures 01/04/2022

L’ARA ofereix un gran llibre il·lustrat per a infants sobre la festa de Sant Jordi

‘El gran llibre de Sant Jordi’ es pot obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA del 2 al 23 d’abril

1 min
Portada d' 'El gran llibre de Sant Jordi'

Gairebé tothom és al balcó o bé mirant per la finestra, gaudint de l’espectacle de la festa de Sant Jordi al carrer, observant una camioneta plena de roses –un noi les porta a la botiga de flors– i, esclar, una parada de llibres. És el dibuix de la portada d’El gran llibre de Sant Jordi, una publicació de gran format, de cartró, adreçada als infants i amb dibuixos de Roser Calafell.

La il·lustració és l’única protagonista d’aquest llibre, que inclou totes les cares de Sant Jordi: a més de les parades de llibres i de flors, hi ha senyeres als balcons, escenes com la celebració dels Jocs Florals, la representació de la llegenda de Sant Jordi... I gent, molta gent, amb cara somrient. Mirar l’activitat que fa cadascú proporcionarà als infants, de ben segur, un bon entreteniment.

Editat per La Galera, El gran llibre de Sant Jordi es pot obtenir per 10,95 € als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i en aquest enllaç del 2 al 23 d’abril.

stats