Blog | Una família nombrosa
20/03/2016

Avui he creat el Paradís

Sí, sí, tal com ho sents: avui he originat un lloc on tot és perfecte, on la pau reina i la bellesa impera. Avui he destinat una sala de casa nostra a ser el terreny fèrtil per allò que sempre he somiat: ésun lloc que destino a la lectura, hi ha estanteries plenes de llibres, també és un espai on viuenmoltíssimes plantes, les puc veure créixer, llegeixo les seves formes, m'inspiro amb els seus colors.Alhora, és un estudi de ioga, el nostre espai creatiu, la nostra zona "chill out". Hi ha un armariet on hi desodiverses caixes que ens condueixen directament a diferents fonts de creativitat:

Cargando
No hay anuncios
  • La caixa de la pintura: amb retoladors, temperes, colors pastel i aquarel·les.
  • La caixa de brodar: amb agulles i fils de cotó per traçar totes les imatges que em pugui imaginar.
  • La caixa dels collages: on hi tinc revistes, tisores i papers per tallar i enganxar els meus desitjos més intensos.
  • La caixa dels olis essencials: on hi guardo totes les ampolletes de vidre amb els aromes naturals de les plantes concentrats que utilitzo per crear els meus propis remeis d'aromateràpia, sabons, cremes i perfums.
  • La caixa dels massatges: on hi vaig desant aquells objectes que, pel seu tacte particular, trobo idonis per aplicar com a eines per a massatges estimulants, relaxants o sensuals.
  • La caixa de la música: on hi tinc un llapis amb les cançons gravades que em transporten a una altra dimensió des de la primera nota.
  • La caixa del gust: on m'hi amago aquells bombons, caramels i llaminadures quan em vull obrir el camí del cel per mitjà de les papil·les gustatives

A banda d'això, el Paradís té amples finestres que ens regalen l'espectacle continu del firmament ambtotes les seves fases: la tempesta, el sol, el vent, els estels, ... També hi tenim una exposició d'obres d'art que anem renovant a mesura que els creadors ens fan arribar el seus projecte. La sala fa olor d'espècies, flors i dolços perquè es renova l'aire cada dia amb les experiències que hi desenvolupem. Començo a les sis del matí, quan encenc una espelma i una barra d'encens per meditar i fer la meva sessió de ioga. Més tard hi venen els meus fills, que hi esmorzen galetes, xocolata, pa, fruita i brioixos. A mig matí la ventilo per regar les plantes i omplir-la de la felicitat que irradia el paisatge que l'envolta. Hi ha un còmode sofà per seure i delectar-se amb les múltiples possibilitats que la lletra escrita ens ofereix. Jo em faig delícies tant amb els tractats de plantes, novel·les contemporànies, llibres d'art, revistes de receptes, biografies apassionants, assajos sorprenents i auto-ajuda reconfortant (per què, no?). A la tarda, quan tornem de l'escola ens asseiem en una catifa i posem fil a l'agulla al nostre impuls: els nens destapen les seves caixes de joguines, jo dibuixo, retallo o escric, tots fluïm en la mateixa ona que ens condueix a aquella dimensió de nosaltres mateixos on més ens agrada estar: el nostre paradís. El paradís és el terreny fèrtil per realitzar els nostressomnis, acomplir els nostresobjectius i donar forma als nostres desitjos. Tots portem el paradís incorporat en nosaltres.Jo l'he materialitzat en una sala que descriu al peu de la lletra tot el que per a mi representa el Paradís. Tu pots trobar el Paradís als ulls de la teva parella, a la banyera, al llit o a l'escriptori on treballes. Tan se val, perquè el Paradís es construeix trobant la felicitat en allò que t'agrada fer. Donant el millor de tu en allò que realitzes. Pronunciant únicament aquelles paraules que t'agrada sentir. El paradís viu en nosaltres i l'expressem sempre que som coherents amb el nostre veritable potencial. Porta el Paradís a casa teva deixant sortir la magnificència que t'habita i que es desprèn de tu cada cop que gaudeixes. El meu Paradís té les portes obertes a aquell qui em vulgui acompanyar a portar l'alegria al seu màxim exponent, la creativitat a cotes insospitades i la eternitat a tocar de peu. Benvinguts al Paradís!