Un pare com Darth Vader

Carles Escudero

Dissequem als nens!

Dissequem als nens...fem-ho ja, perquè això és el que sembla que alguns “adults” volen. I els enviem al museu Blau, al Cosmocaixa, o a aquell tan “molón” que hi ha a Londres amb tota mena de bestioles. I així tots aquests “adults” que en saben tant de tot (sobretot de criança), podran degustar un bon vi d’aquells de traca, veure una peli de Peter Jackson (la versió extensa) o acabar una conversa iniciada (sigui estúpida, o la cosa més important del món)...en condicions.

Dissequem als nens...i així aquests “adults” podran fer i desfer al seu aire, acabar aquell llibre (sigui avorrit o no), anar tranquils al metro escoltant música amb el seu “Ipad”, o degustar el sandwich de formatge amb cogombres sense escoltar un sol crit d’un maleït nen.

Dissequem als nens...i així ningú mirarà malament a ningú, sigui un restaurant de luxe, de menú, “carajillero”, de “xinos” o un greixós McDonalds, i tothom podrà posar-se com un bacó (estil Laporta), i sense que cap mocós li doni el menjar.

Dissequem als nens...i els pares, guanyarem en tranquil·litat, i no pas per la canalla, més aviat per tot aquest maleït entorn que no només no ens deixa viure i criar a la canalla com volem (o millor dit, com podem) sinó que a més, atabala, fa xantatge, els hi fot “la bronca”, i els reprimeix (estiguin els seus pares o no, això és el de menys) sense cap tipus de miraments.

Dissequem als nens...i així els nens no cridaran, no ploraran, no la “liaran parda” en cap moment i enlloc, en definitiva: no seran nens, i així aquests “adults”, com en els contes...seran feliços per sempre més.

Dissequem als nens...perquè està clar que tota aquesta gent que s'omple la boca de que li agraden els nens o simplement els detesten, o els aguanten una estoneta, o una miqueta, o no saben què collons és un nen...no recorden el nen que una vegada van ser.

Dissequem als nens...perquè fem el que fem amb els nostres fills, a ulls dels altres estarà sempre malament (fins i tot dissecar-los!), i serem uns mals pares que malcriarem als nostres fills per sempre més.

Dissequem als nens...i a ser possible, en l’època nadalenca, que els “adults” puguin gaudir d’àpats, gresca i xerinola com Déu mana, i sense marrecs fins “els topes” de sucre corrent, jugant i cridant.

Dissequem als nens? I un colló. I una merda. Continuo? I un rave, i un be negre, “ nanai de la Xina”! Entesos?

En tot cas DISSEQUEM a tots aquests “adults”.

Sí, crec que és just, el més sensat. Dissequem-los per sempre més, ale..., i així, els pares, i sobretot els nens, estarem molt més tranquils amb la nostra criança, ja de per sí complicada. Perquè està clar que per molt que vulguem fer entendre a aquests “adults” amb bones paraules, males paraules, indirectes o posts incendiaris com aquest, la manera com criem als nostres fills...no entenen quelcom tan essencial com el respecte al nen i als pares i mares que el crien.

De vegades, ni us imagineu les ganes que he tingut de dissecar a més d'un, de dos i de tres...

Dissequem als “adults”...i tots plegats serem més feliços, us ho asseguro.

I sí, la paraula “adult” l’escric entre cometes, per suposat.

IMG_20140629_002022 Zoom

IMG_20140629_002022