Criatures 01/06/2018

A la recerca de l'aventura

2 min
A la recerca de l'aventura

En el marc de les Sampler Sèries de l'Auditori va tenir lloc el passat dijous 31 de maig el concert del grup suec Fire!. Aquest trio format pels músics Mats Gustafsson (saxo i electrònica), Johan Berthling (baix elèctric) i Andreas Werliin (bateria i percussió) va sorprendre amb un repertori tan seductor com inclassificable. En el programa de mà ens prometien una aventura i així va ser.

Amb l'skyline de Barcelona i la posta de sol com a rerefons i amb l'escultura Lluna, sol i una estrella de Miró en primer pla, l'actuació que Fire! ens va oferir en el pati nord de la Fundació Joan Miró va consistir en un magnífic desplegament d'energia i d'exploració de les sonoritats dels instruments.

La improvisació de Fire! ens proposa una pràctica radical de llibertat interpretativa que transita entre el free jazz i la música experimental, passant per la psicodèlia, el punk i el noise, entre d'altres codis estilístics.

Un directe impressionant i implacable que anava seduint el públic a mesura que la llum que embolcallava els intèrprets transitava del dia a la nit i transfigurava la realitat.

La Fundació Miró i l'Auditori van oferir, una vegada més, una proposta arriscada que ens va fer gaudir d'una aventura sensorial singular.

+ Detalls

INFORMACIÓ

L'Auditori

Web del grup Fire!

Concert: Fire! Gustafsson, Berthling, Werlin

Programa de mà del concert

Fundació Joan Miró

stats