Criatures 06/06/2017

Maker Faire Barcelona

2 min
maker-faire-logo

Ja la tenim aquí! La Maker Faire arriba a casa nostra. Els propers dies 17 i 18 de juny segur que sentiràs parlar de la Maker Faire Barcelona. Es tracta de l'esdeveniment anual més important de moviment maker que té lloc a diverses ciutats del món. Els dies 10 i 11 de juny es celebra a París i Berlín i una setmana més tard a Barcelona.

Fabricació digital, robòtica, internet de les coses, electrònica, Big Data, nanotecnologia... i moltes coses més. Amb aquest menú tan complet, segur que grans i petits podrem gaudir de l'experiència de visitar la Maker Faire i conèixer les darreres novetats i tendències tecnològiques, assistir a xerrades inspiradores i participar a tallers i demostracions interactives.

El moviment maker difumina els límits entre consumidor i creador de solucions i productes tecnològics, generant debat i afavorint espais d'experimentació i intercanvi.

La tecnologia creativa ens permet imaginar, dissenyar, crear, compartir i reflexionar com mai abans.

Tenim l'oportunitat de situar-nos en el centre de l'acció, com a protagonistes actius i reflexius del nostre procés d'experimentació, i aprendre fent-ho tu mateix i fent-ho amb els altres.

La Maker Faire Barcelona està organitzada per Sónar+DFab Lab BarcelonaSoko Tech, amb el suport de la revista Make, l’Ajuntament de Barcelona, IN(3D)USTRY i l’Obra Social “La Caixa”.

Us animo a participar de la Maker Faire Barcelona, un esdeveniment que ens ofereix una gran oportunitat per treure a passejar el petit maker que tots portem dintre... ;-)

stats