Tecnologia creativa

Xavier Rosell

La relació amb la natura en una experiència immersiva

"Um dia todos fomos peixes" d'Ernesto Neto a la BlueProject Foundation

La relació amb la natura en una experiència immersiva Zoom

La relació amb la natura en una experiència immersiva

Quan, tot passejant per la ciutat, descobreixes un indret especial, mires de tornar-hi cada cert temps amb la seguretat de retrobar bones sensacions. Aquesta, sense més, és la meva relació amb la programació d'esdeveniment de la BlueProject Foundation, un espai d'art contemporani internacional a Barcelona.

Després de caminar pel carrer Princesa i de treure el cap per l'Espai Cultura EINA Barra de Ferro, em vaig apropar a la BlueProject Foundation per veure l'exposició "Un dia todos fomos peixes" de l'artista brasiler Ernesto Neto.

 

Zoom

L'exposició proposa una instal.lació immersiva amb forma d'enorme peix que ocupa tot l'espai Il Salotto de la galeria. L'obra de l'artista ens convida a un viatge personal, oferint-nos una oportunitat per reflexionar sobre la nostra relació amb l'entorn i la natura.

"Um dia todos fomos peixes" de Ernesto Neto from Blueproject Foundation.

Sense parar atenció et trobes enmig d'un diàleg personal a l'interior d'una mena de Moby Dick que t'acull amb calidesa orgànica i t'ofereix un moment de connexió amb tu mateix. Sents una experiència molt singular, una experiència entre sensitiva i afectiva que resulta difícil d'explicar.

Zoom

Delante del cyber griterío del día a día, del tiempo arrancado a nuestras vidas es bueno hacer silencio, respirar, sentir nuestro entorno, el ritmo sereno del aquí y ahora

Ernesto Neto - Exposició “Um dia todos fomos peixes”

Zoom

L'exposició es pot visitar fins el 25 de març de 2018, tota una oportunitat de gaudir de propostes d'art que ens conviden a la participació i la reflexió personal.

Us animo a visitar l'exposició, no us la perdeu!