Tecnologia creativa

Xavier Rosell

Ginys i enginy, Da Vinci "on fire"

Roma ens ofereix l'oportunitat d'apropar-nos a la figura i l'obra de Leonardo Da Vinci

Ginys i enginy,  Da vinci "on fire" Zoom

Ginys i enginy, Da vinci "on fire"

Imagina que tanques els ulls i quan els obres et trobes, de cop i volta, a Roma. Tens l'oportunitat de gaudir d'un munt de petits plaers com ara passejar per Piazza Navona, una de les places més encantadores del món, esmorzar a Piazza Campo de' Fiori, tot veient l'agitació de les parades del mercat... 

Aprofitant que ja hi ets, m'agradaria proposar-te una visita a la Mostra di Leonardo, l'exposició permanent sobre l'extraordinària producció de l'artista del Renaixement Leonardo Da Vinci que acull el Palazzo della Cancelleria.

Da Vinci va ser una figura avançada al seu temps. El seu humanisme el va portar a explorar diverses disciplines i a cercar la seva transversalitat, tot deixant-se dur per una curiositat i una creativitat immenses. Leonardo Da Vinci va ser capaç de materialitzar les seves idees i els seus somnis. 

Mostra di Leonardo Zoom

Mostra di Leonardo / mostradileonardo.com

La mecánica es el paraíso de las ciencias matemáticas, porque con ella se alcanza el fruto matemático.

Leonardo Da Vinci

T'imagines un giny que et permeti caminar per sobre de l'aigua, volar com un ocell o travessar un riu? Aquest geni renaixentista ens va deixar un llegat d'enorme transcendència, un cos de coneixements inspirador i vigent en la ment de molts científics i tecnòlegs actuals.

Los hombres geniales empiezan grandes obras, los hombres trabajadores las terminan.

Leonardo Da Vinci

Si fas realitat aquest viatge a Roma, no deixis d'anar a la Mostra di Leonardo    al Palazzo della Cancelleria.