Criatures 01/07/2012

Si la vida et regala llimones....

2 min

Per diversos motius ha estat una setmana complicada, dura i emocionalment estressant i sincerament he tingut poques ganes d’escriure i poc temps per pensar.

Ahir al intentar fer entrades pel bloc i veure que no sortia res amb cara i ulls vaig estar a punt de dir-vos que m’agafava vacances, que parava un parell de setmanesper agafar forces i idees i tornar renovada....

Aquesta setmana ha estat d’aquelles en que la vida et recorda que tu no manes, que hi ha moltes coses que no pots controlar, que som uns essers fràgils i que la vida no acostuma a ser justa.... Tot i que el que ha ocurregut la setmana passada no em toca directament si m'ha fet reflexionar....No hi ha res fàcil, tot costa esforç, la vida és dura... Dies en que la vida et sembla que no té sentit o que potser en té massa....

Fa un any la Carla des de Londres em va enviar l'enllaç d'un vídeo, potser ja l'haureu vist ... Jo el vaig veure fa anys a la televisió quan encara no tenia fillsni ganes de tenir-los, quanno sabia com et transformen, quan no sabia que per un fill ho fas tot....Hi ha tantes situacions en les que diem: no puc més! Però normalment sempre, sempre podem! La vida ens pot fotre els plans enlaire però només depèn de nosaltres saber donar la volta a la situació i seguir el nostre camí!

Alison Lapper és mare.... I tot i que la vida no li ha posat fàcil ha aconseguit ser mare, criar el seu fill i alletar-lo. Sé que cada una sap què porta a l’esquena però tot sovint ens mirem massa el melic i no sabem la sort que tenim! Així que us deixo amb ella i la sevaMAGISTRALlliçó de vida!

Bona setmana i molta força per tots... Fins dimecres :-)

stats