Som la llet

Alba Padró i Arocas

pro-

-

Una amiga em va enviar fa uns dies un mail que em va fer encendre. Avui ( una mica) més clamada puc parlar del què en penso dels que es posen títols per quedar bé.

El seu mail deia així:

"Reineta;

T’he d’explicar una cosa. La setmana passada vaig anar amb en Biel a l'homeópata per tema mocs. Està perfecte i està mega sa, ja ho saps, però em vaig quedar sorpresa per les seves recomanacions. I mira que ell és prolactància, però em va dir que a partir dels sis mesos la meva llet ja no l’alimentava igual i que li faltaven no sé quantes coses i que ara el més important era anar substituint les preses per menjar. Em va estranyar molt i vaig voler argumentar però em va repetir que ell era el primer prolactància i que per això mateix m’havia d’avisar. Quan el Biel era petit ja recordaràs que m’havia dit alguna cosa que després em vas explicar que no era així (teta amb horaris i potingues d’aquestes per dormir) però ara m’ha deixat descol·locada i preocupada."

Bé les que llegiu el bloc ja sabeu que no és cert que la llet als x mesos no alimenti o deixi de ser la millor llet per la criatura, per les que no llegiu habitualment o sigueu noves us deixo aquest enllaç que parla del tema.

Realment el tema d’avui no és la bajanada aquesta de si la llet alimenta o no, pasaparaula, el tema és el títol de pro- que més d'un sembla haver-se aut-atorgat tan feliçment!

Jo puc ser pro-moltes coses, de fet hi ha una gran varietat de pros- en circulació avui en dia, que hi ha moltes causes minoritaries a les que adherir-se. Cadascú tria a quin pro- s’apunta segons li convingui, li agradi o li vulgui dedicar les hores, però com a mínim si et vols fer pro-elquesigui tingues els nassos (per no dir un altra cosa) d’informar-te de què va el tema.

És clar que estic pensant il·lusa de mi, que amb el tema lactància, estic segura la Sofía Bagüés em donarà la raó, batejar-se com a pro lactància és una bona ganga! No et faltaran clients, com a mínim la primera visita la tens assegurada, després dependrà de l’agudesa del client i de la seva inexperiènciaen tema teta si segueixdeixant'-s'hi els calers,perquè siguem francs la majoria d'aquests prolactància (sanitaris o no) treballen per lliure i cal abonar els seus honoraris al comptat.

Hi ha molt i molta que s’etiqueta de pro lactància que més li caldria fer-s’ho mirar. Perquè em sembla l’enganyifa entre les enganyifes! Si no en saps res de lactància i ho dius, potser no guanyaràs massa clientela pro lactancia però segur que et donaran un deu en honestedat. Si en saps i portes el pro- com a bandera pots estar segur que el boca orella et portarà més clients. Però si no en saps o ets tan arrogant de pensar que en saps i dius coses com aquestes no ets més que un farsant. Una enganyifa amb potes! I saps: fas mal, fas molt de mal! Perquè no hi ha res més terrible que rebre missatges de lactància erronis per boca d'algú que consideres un dels teus, perquè t'ho creus! Tens la guardia baixa i acceptes les seves afirmacions com a certes i si no reacciones en fas cas!!

Estic farta dels llops amb pell de xai, estic farta de les mentides i dels mentiders i més si tot plegat només és per omplir-se la butxaca!