Criatures 26/10/2011

Jo no compro!

3 min

Ahir al matí encara no tenia aquesta entrada feta, però de cop el meu àngel de la guàrdia, la MyriamMoyaem va donar l'idea!! GRÀCIES!!!

I quina era l'idea, us preguntareu? Em va demanar per quina raó no m'agradava elPureLan, així que ha arribat el moment de dir-ho tot, tot i tot! Així que entrada dedicada a aquesta crema.

Com sabeu hi ha productes de la marcaMedelaque valoro per la seva eficàcia. Tenen productes molt bons (tirallets, mugroneres...) i d'aquests no en puc dir res de res, però el temaPureLanem supera! Lacremeta de tacte enganxós que sembla cera d'abella fosa i quan l'apliques sobre el mugró forma una capa densa.... No m'agrada!

Jo pensava, fa 11 anys, en la meva ignorància que elPureLanera quelcom especial, una mena d' ungüent màgic. Em vaig quedar de pedra quan vaig saber què era! ElPureLanno és més que greixde la llanad'ovella purificada!!!

Com que d'això en fa tant de temps i per estar-ne 100 per 100 segura li he demanat a la farmacèutica que em deixés veure el prospecte. No fos cas que haguessin afegit quelcom nou. I res, només és lanolina pura i dura sense cap mena d'additiu. I això és un fet sorprenent perquè que jo sàpiga el greix ( sigui quin sigui) no guareix res de res.

El prospecte és clar en les seves indicacions: " La cremaPureLan100 té cura del mugró és una crema que hidrata i alleuja els mugrons sensibles o secs, el que la converteix en un remei eficaç per tractar clivelles i altres molèsties que poden tenir lloc durant la lactància"

La primera part la compro, la segona ni en broma!

Està clar que la crema és un excel·lent hidratant i fins i tot com a emol·lient pot ser perfecte, però cap d'aquestes propietats guareix les clivelles.

Sí, sé que moltes de vosaltres em direu que lacremetad'ovella us ha guarit les clivelles però això no és així, el greix per ell mateix no pot gaurir res. Les clivelles es produeixen per una succió incorrecta, una mala postura, un tel... I l' única manera de solucionar-ho és resoldre el que les causa. Per més crema que et posis al mugró si no es resol el problema de base no farem res de res.

A més com que normalment la crema es reparteix per les maternitats com si fossin caramels les mares surten amb elPureLansota el braç, i és clar surten amb la mostra petita però una vegada arribats a casa la mostra de mida mini s'acaba en dues hores i cal anar a la farmàcia a comprar-ne. I la sorpresa és majúscula perquè el potet de greix d'ovella val més de 14 euros!!Ostres, sí que és car el greix d'ovella! Total si només és greix no ens sortiria mésbaratetun bon oli d'oliva verge extra? Preu per preu amb 14 euros em sembla que podríem comprar una ampolla de 5 litres!

Bromes a part, què heu de fer si teniu clivelles?

1-Demanar ajuda per buscar-ne la causa. 2-Deixar el mugró a l'aire tot el que es pugui o protegit amb una conxa protectora ( que pot ser perfectament deMedela) 3-Si la clivella sembla infectada no posar-s'hi la pròpia llet, perquè poden empitjorar les ferides. 4-Si és estiu fer una mica de topless, ni que siguin 10 minuts i des de la finestra de casa. 5-Evitar deixar la ferida molla o untada amb lanolina.

I si encara teniu dubtes sobre la crema feu una proba. Si teniu untalletal dit poseu-vos-hi una tireta. Deixeu-la posada un parelld'hores i feuvida normal. Què passa al cap de dues hores amb la pell que cobreix la tireta? Està seca o més aviat està humida amb la pell recuita?Doncs aixòmateix és el que fa elPureLansobre els mugrons, deixa les ferides tendres i no permet la seva cicatrització.

Ja us dic que estic segura que ara sortiran mil comentaris en defensa de lacremetaperò us garanteixo que si heu patit clivelles is'han guarit no ha estat per elPureLan,potsersí que heu notat una sensació de confort o una sensació hidratat però d'aquí a guarir ferides hi ha un tros.

Ja us dic, jo no compro i encara menys recomano!

stats