Criatures 23/06/2011

La nit més màgica per la Habiba i l’Alma

2 min

Portem més de 20 dies lluitant per fer realitat el seu somni estar juntes. Avui podem cridar ben alt i fort: lluitantLa Habiba i l’Alma Semblava que no es arribaria mai, semblava eterna aquesta separació però finalment ahir a la tarda mare i filla es van poder retrobar. Finalment el segrest encobert ha acabat!

Ibone Olza diu que la nena està perfecte, que està bé, feliç, que canta, riu.... I nosaltres també som felices amb elles. La felicitat i l'alegriahan estat immensa, l’alegria i la satisfacció ha envaït tot! La lluita ha valgut la pena, hem lluitat i hem guanyat, PERÒ:

- La felicitat no ens ha d’impedir no demanardepurar responsabilitats en aquest cas

- No és tan simple con rectificar 20 dies després

- Hi ha moltes mares i moltes criatures que pateixen la mateixa situació

Per tant la lluita ha de seguir, un final feliç està molt bé però hi ha més famílies que viuen una situació similar i també els cal ajuda. Malauradament el cas de la Habiba no és únic i tots es mereixen el mateix suport.

HEM APRÈS:

- Que la unió fa la força

- Que podem servir-nos de les xarxes socials per comunicar-nos i lluitar

Per tots aquells que no van voler creure la notícia, per tots aquells que no van voler fer-se ressò de la notícia o van considerar que no era prou important... Espero que mai necessiteu ajuda.

Gràcies a totes/tots els que heu cregut que valia la pena i era la nostra obligació ajudar, hem demostrar que junts podem!!!

L'abraçada (real) de la Habiba i l'Alma

stats