Criatures 23/12/2013

Una mica de màgia

2 min

- --

Avui darrera entrada abans de Nadal, agafo vacances però no volia acabar 2013 sense desitjar-vos un Bon Nadal i un feliç any i demanar-vos ajuda.

-

Fa unes setmanes va contactar-nos la Pilar que buscava ajuda per difondre aquest missatge:

“Som les mamis de Caldes (de Malavella), actualment estem donant suport a l’Elsa, una nena de sis anys, fent donació de llet materna.

L’Elsa és una nena de sis anys, va mamar fins els dos. Als quatre anys li varen detectar un tumor al taló (un rabdomiosarcoma alveolar amb origen al turmell esquerra), la varen operar però se li va transmetre pels ossos i ha fet metàstasis al cervell. Els metges només volen allargar el temps de vida amb quimioteràpia i quimioteràpia molt invasiva i no els donen cap possibilitat de curació. Degut a la radio sempre té problemes de plaquetes i glòbuls blancs. Li baixen les defenses, per això li va molt bé la llet materna. A part també fa una alimentació específica i complements nutricionals.

Com que la llet es dóna de bona voluntat preguem serietat i responsabilitat, donat que la llet no passa controls mèdics de cap tipus. En principi els pares ens faciliten les bosses on dipositem la llet fresca i recent per tal d’aprofitar al màxim les seves propietats, i baixen de Barcelona dos cops per setmana (normalment dilluns i dijous). El nostre objectiu és trobar donants a Barcelona però durant la cerca no volem de deixar d’oferir suport des d’aquí.

Busquem col·laboradores que ens vulguin i puguin ajudar en aquesta fita perquè degut a les incorporacions laborals i el creixement dels nostres peques, entre d’altres circumstàncies, ens fan cada vegada més difícil la donació i ens sap molt de greu deixar a l’Elsa sense aquesta ajuda tan preuada per ella.

Qui estigui interessada es pot posar en contacte amb Pilar al telf. 685 277 251, millor si és per whatsapp per tema laboral”

No cal dir res més, oi?

Us demanaria a les que tingueu bloc que difonguéssiu aquesta demanda, per aconseguir que arribi a moltes mares i fer possible que l'Elsa segueixi rebent llet,

-

Un petó gegant a tots, gaudiu de les festes a la vostra manera i bon any nou! Ens retrobem al 2014!

685 277 251 Ull amb el telèfon que han arribat wp per error a un telèfon molt similar.

stats