Som la llet

Alba Padró i Arocas

Una mentida i una certesa

 

Avui anem a desfer un embolic que ja passa de taca d'oli....

Fa mesos que hi ha una notícia que es difon per la xarxa i que no té cap mena de rigorositat però fot un ensurt de nassos quan la llegeixes: "LEY APROBADA: CÁRCEL A MUJERES QUE DEN PECHO EN VÍA PUBLICAS"

Llegida?

Doncs és mentida, una trola, una bola... és mentida. No s'ha aprovat cap llei a Mèxic que condemni a les dones per alletar en espais públics. No és cert! Alguna personeta amb molt mala llet, ple de misogínia i molt temps lliure se la va inventar i ara corre com la pólvora per les xarxes. No ho feu córrer, és que ja cansa, i si veieu la notícia a les xarxes, no deixeu d'explciar que no és certa a veure si entre totes acabem amb aquest hoax.

La certesa del dia implica comprovar de nou, que la lactància en públic és un esport de risc. Que et pot caure un moc per alletar fora de casa, que encara hi ha qui s'espanta per veure un pit en la seva funció fisiològica.

Això li ha passat a una pobra mare, Jessie Maher, que va optar per donar el pit en un restaurant de menjar ràpid i no es va tapar de manera adequada (ironia mode on), i un bon home ( per dir alguna cosa) no li va agradar veure un tros de teta de la Jessie i li va muntar un pollastre monumental. Per sort el personal de restaurant va actuar rapidament a favor de la mare i fins i tot una altra clienta es va posicionar a favor de la noia, formant una mena d'escut humà molt reeixit i efectiu, fa goig veure a altres persones compromeses amb una acció tan simple con alimentar al teu nadó on et surti de les tetes. Ella, amb un parell d'ovaris no deixa de gravar a l'individu per deixar constància de tot l'incident.

 

És cert, la teta encara ofèn...Seguirem informant.