Criatures 27/01/2012

mamaguapa

2 min

-

Noies, avui és divendres i després d'una setmana molt dura cal acabar-la amb energia, alegria, bon humor i amb regal! -

Noietessabeu que anar de compres no és cap vici per mi, ho odio amb tot el cor. Potser sí quan jo vaig ser mare lactant hagués tingut a un clic webs com la demamáguapam'ho hauria pensant. Quin plaer poder comprar amb un clic robaxula, moderna i acolorida... Perquè ja sabeu que la roba de lactància em sembla tot sovint força estratosfèrica.

Aquesta nova web és d'unes amigues i tenim una proposta per vosaltres! Propostaanticrisique us permeti lluir per dintre la mar de guapes i desfer-vos de les andròmines que tingueu per sostenidors "maternals"! Que estic segura que si remeneu el calaix de la roba interior teniu un sostenidor d'aquells que fan goig de llençar a les escombraries però per mandra o perquè són còmodes no ho feu.Doncs ara aquests sostenidors tronats de lactància tenen premi!

Ja podeu anar a buscar la càmera de fotos i preparar-vos!

Què us cal fer:

1-En primer lloc fer una foto, penseu que ens cal veure com en són d'horribles, desfets, vells, antediluvians o lletjos amb avarícia. 2- Entreu a la web demamáguapai subscriviu-vos alnewsletter. 3-Ara entreu al vostreFacebooki aneu a la pàgina demamáguapa. 4-Cliqueu m'agrada. 5-Pujeu la vostra millor foto al seu mur. 6-Demaneu vots als amics, coneguts, a la sogra o el veí del cinquè!

La foto que tingui més vots guanyarà un val de 20 euros que podrà bescanviar a la botiga demamáguapaper uns sostenidors delactància precios,fashion imeganou!

Apa doncs us deixo remenat calaixos i per inspirar-vos una mica he anat a buscar els meus, consti que fa anys que no els faig servir i estic segura que no són els pitjors, aquest només està una mica descolorit i donat de si. Espero veure els vostres alFacebookdemamáguapa!

Molta sort a totes i que guanyin els pitjors!

*Divendres al mur del Facbook de mamáguapa la guanyadora!

stats