Criatures 21/05/2014

De guillats i tetes

3 min

-

El dimecres passat la Noemí Buesuele em va avisar que en un grup que compartiem de facebook, havia detectat algú sospitós i havia sortit del grup.

-

Totes i tots sabem que en aquest món hi ha molts tocats de l’ala o gent amb tendències sexuals diguem que raretes. I consti en acta que a casa seva, entre adults i amb consentiment per ambues parts, el que facin o deixin de fer aquests sonants me la porta fluixa! Però ara aprofitant les xarxes socialstenen terreny lliure per les seves fílies. Hi ha de tot dins el mundillo els discrets, que només observen i els que directament són curts, fiquen la pota i es delaten. Aquests tarats es fan anomenar "vampirs blancs" i practiquen (o somien practicar) la lactofília, paraula que per cert no es recullen a cap diccionari. És a dir, els causa exitació sexual veure o pensar en pendre llet dels pits d'una mare lactant.

Els vampirs blancs perquè ens entengem busquen dones lactants, “fonts” les anomenen, que puguin calmar el seu desig de prendre llet materna. No cal ser molt llest per saber que no infringeixen cap norma del codi penal, no hi ha cap delicte darrera aquest dessig. Ara, fàstic en fan un tros! A més ells que van de xulos per la vida estàn disposats a pagar si cal a les “fonts” per tal que els donin llet.

La cosa va començar fa tres o quatre anys quan setmanes abans d'una festa de la lactància vaig descobrir un eixalabrat que es feia anomenar Depravator i era el líder d’una colla de tocats de l’ala d’arreu del món. Com que eren curtets (si em llegiu em reafirmo, sou curtets) van expossar les seves intencions de venir a la festa de la lactancia a fer fotos i "gaudir" de la festa a la seva manera. Es van endur unes fotos, no podem negar que ens van exampar, però a cada festa de la lactància s'ha avisat als mossos que han fet acte presència i han vigilat i interceptat als que semblaven sospitosos i feien fotos. A aquests els feien acreditar que fossin fotógrafs professionals o familiars de les mares presents a la festa. Molts van volar quan van veure aparèixer els cotxes dels mossos!

Abans era més complicat trobar imatges de lactància, ara les xarxes socials els han proveït de milers d'instantànies de mares lactants. Realment penjar les fotos a la xarxa és un perill, ho sabem, i poc podrem fer si ens "prenen" les fotos per babejar una estona, peròels podem evitar en especial a Facebook.

Vaig amb molta cura quan rebo sol·licituts d'amistat per part d'homes. O són parelles de mares a les que conec, o són amics reals als que conec de fora del ciberespai, o són ex companys de l'escola i l'Institut del Teatre o estan relacionats amb la lactància de manera directa.

Us he de confessar que a vegades he donat peu a algú sospitós per poder-lo descobrir, que cauen a la trampa com mosques, i una vegada descobert inmediament el bloquejo i aviso publicament. És l'única manera que totes les meves amitsts al Facebook relacionades amb la lactància facin el mateix. Evidentment que és complicat però si sóm capaces de crear una bona comunicació entre nosaltres i avisar cada vegada que considerem un perfil sospitós: només té dones dins les seves amistats, té senayaldes com a preferides pàgines de contingut sexual força explícit.... com a mínim els farem la feina complicada

Ah!! I no patiu per les vostres criatures, perquè evidentment la majoria de les nostres fotos de lactància van en pack. A ells no els fan ni fred ni calor... més aviat enveja pura i pelada!

Espero que no tingeu l'estómac remogut, apa, bon dimecres i ull!

stats