Som la llet

Alba Padró i Arocas

De gran vull ser fashion victim!

Fa un parell de setmanesparalàvem de com ha canviat la nostra vida en el tema bellesa i les poques ganes i el poc temps que tenim per dedicar-nos a nosaltres mateixes. Però ep noietes! M'han tocat el crostó! No vaig tenir present que hi ha un grup de mares que sempre està divines! Jo sóc del primer grup, mare Yeti, però hi ha més mares en aquest món.

La persona que m'ha enviat aquesta declaració, anònima, us garanteixo que és divina, divina. Es planta un sac de patates i la veus afavorida. És guapa perforaperò igual de guapa per dins, consti en acta.

Aquí us deixo les seves paraules:

"Sóc mare lactant... i fashion victim! No sé ben bé perquè, encara hi ha una certa creença popular que afirma que aquelles dones que decideixen alletar als seus fills més enllà dels 3-6 mesos de rigor, són unes hippys amb pèls a les aixelles!... Per què? Doncs no senyora!

Quan jo vaig tenir el meu primer fill, mai em vaig plantejar que estaria alletant 3 anys, però així va ser. I molta, molta, molta gent em deia, "Ai nena, però si no et "pega" gens..." Què vol dir aquesta frase exactament? Perquè jo "antes muerta que sencilla", que quedi clar! El fet de donar pit no vol dir que hagis d'anar feta una piltrafa tot el dia i amb samarretes tallades per la meitat, per cert qui va inventar aquest tros de roba, filla, es va lluir; grenyuda i sense pintar.

No us ho cregueu; pots anar vestida com et doni la gana, i si ets una fashion, doncs fashion fins la mort. No necessites cap roba especial en la teva nova etapa de mare, ni cal deixar de posar-te el que més t'agrada. Només has de tenir previst, oferir a la criatura accessibilitat a la teta.

I jo si penso en quina peça roba no m'he pogut posar per donar teta, només se m'han acut una en particular. Una mena de body de coll alt, que evidentment per les seva característiques no té accés per dalt, ni per baix. Però ven mirat i gràcies a Déu, els 80 ja han quedat enrere i aquesta antiestètica peça ja no està de moda...

L'escot paraula d'honor és un gran hit per l'estiu. Això sí només heu de mantenir certes precaucions, aneu amb compte amb els nens més mogudets, ja que us podríeu quedar amb les dues tetes a la vista en un tres i no res. Tipus Janet Jackson a la final de la Super bowl!Un escàndol!

Respecte als sostenidors de lactància, jo he de reconèixer que no els he fet servir gaire, perquè no els necessito. Vaig amb els meus sostenidors de sempre, i quan dono teta els aparto cap a un costat i llestos. I així també tinc més opcions per triar: amb tira, sense, creuats per poder dur l'esquena a l'aire...

I els vestits? Doncs també. Que tinguin un bon escot i es treu el pit per dalt. O també podeu pensar amb els cremalleres laterals, s'obren una miqueta i llestos! Noies, imaginació al poder...

Per últim, el color negre no té perquè estar prohibit. Només ens hem d’enracorda de portar sempre el paquet de tovallonets a sobre per les possibles taques col·laterals que es puguin ocasionar les regurgitacions de les criatures.

Perquè jo tinc clar que es pot donar teta amb tot el glamour! Que ningú us digui el contrari.”

Mira que me l’estimo a aquesta noia però és de les que fa ràbia de veure ( guuapppaaa) si fins i tot en les fotos del part sembla una deessa! Serà punyetera! És el que hi ha hi algun dia ho assumiré, la genètica és molt fotuda i ella té una genètica de primera divisió i jo no arribo ni a segona regional!

La seva genètica fa que no guanyi ni un gram en les lactàncies i la meva genètica fa que gairebésis anys després de parir l’Abril i després d’un canvi d'alimentacióradical em pugui enfundar en els meus vells pantalons.

Per mi és tot un misteri com aconsegueix no només sobreviure a les nits de teta infinitaamb els pèls al seu lloc, amb una pedicura divina i amb un cutis que competeix amb el cul del seu fill petit.

Si ja m’ho deia la iaia, nena amb glamur si neix!

Neni de gran vull ser com tu!

PD-Si sabeu qui és...silènci!