Criatures 02/04/2012

Volare, uow, uow...

3 min

Dissabte vam acabar el curs d'assessores i he estat corregint i estic força cansada, així que em sembla que avui serè breu, però no volia deixar passar aquesta anècdota que m'han regalat. Jo només tinc quatre dies de vacances (consti que no em queixo!) però tinc una amiga que viu a Madrid que dissabte va començar dues setmanes de vacances. El seu marit és Italià i van decidir passar les vacances de Pasqua amb la família de Roma

L'Ana té dues criatures. El petit tot just té sis mesos i la gran de dos anys i mig. Ells fan tàndem, i com sabeu les que feu tàndem, la producció de llet és superlativa!

Doncs bé, per motius que no venen el cas el marit de l'Anna va marxar cap a Itàlia dijous amb la nena gran. I ella va marxar dissabte amb el peque cap a Roma. Però estar un dia i mig amb una sola criatura quan la producció està adequada a dos suposa molta producció extra. L'Anna va convidar al seu fill petit a mamar però com totes les criatures ell va decidir que no volia tanta llet extra i sa mare va haver de fer ús d'un tirallets per alleujar la tibantor.

Com que sap (hehe pesada que és una) que la llet és or i llençar-la hauria de ser considerat pecat mortal, i com que el peque ha de començar amb l'alimentació complementària va optar per emportar-se la llet, dos pots d'anàlisis d'orina, cap Roma de viatge.

Jo no és que viatgi molt però els controls de seguretat em posen malalta, sempre em pita tot, acabo descalça i deixant-me de tot als controls (un dia un Netbook!). Però el que l'Anna no sabia és que la seva llet li donaria tants problemes!

Com sabeu per pujar a l'avió es poden portar pots de menys de 100ml i també es pot passar menjar per nadons i llet.

Però és clar si et toca el segurata toca nassos ja tenim el circ muntat!

L'Anna va arribar al control de passatgers i va treure la seva bosseta transparent reglamentaria que portava dins una nevera de platja de les que pots col·locar dos refrescos.

La llet complia amb el volum (dos pots de menys de 75 ml) però hi ha una comprovació que l'Ana no esperava. El menjar de nadons i les llets en pols poden passar pel control però cal que la persona que les passa les tasti per demostrar que no són cap substància perillosa camuflada ja sabeu, un llop en una pell de xai.

L'Ana té un parell de nassos i es va plantar. La va obrir i li va dir al segurata que no la tastava que si volia la podia olorar però que allò era llet materna i punt. El segurata que evidentment no havia vist mai llet materna s'estranyà de la formació de dues capes. Deia que la llet no fa "allò", que era poc blanca... I l'Ana explicant que la llet materna no és com la llet artificial ni la llet de vaca. Van aparèixer més seguarates i es va començar a formar un cacau important. Finalment l'Anna va accedir a ficar el dit a la llet, i llepar-se el dit. Però ells seguien emparrats en que aquella llet era "rara".

Després de 10 minuts, que diu que li van semblar HORES, va aparèixer un segurata que va donar fe que allò era llet materna, que era normal el color, la separació per capes i la va ajudar a passar el control i recollir les seves coses mentre li explicava que ell era pare de tres criatures i que ell sí sabia com era la llet materna, però que veuen als controls molta llet artificial i poca per no dir gens, llet materna.

Bé, finalment l'Ana i el nen van arribar a Roma. L'Ana una mica emprenyada pel tema i jurant i perjurant que no portarà més llet materna si no és en el envàs original!

Un petó guapi! Gaudeix de les vacances!

stats