Criatures 13/02/2014

Preguntes idotes o tot són preguntes

2 min

Estic segura que hi ha una raó, segur, segur, segur..... Avui tot són preguntes, algú té respostes, perquè jo no en tinc cap...

-

Estic indignada(un cop més) i una trucada amitjanitd’una mare preocupada em porta a exposar una pila de preguntesper les qualsno tinc resposta.... A veure vull que penseu en una situació terrible, el vostre metge pensa que potser teniu un tumor maligne: Imaginem que el metge pensa que potser teniu un tumor al pulmó. Penseu que us dirà que no respireu fins que les proves ho confirmin o ho descartin? Imaginem que el metge pensa que potser teniu un tumor a la bufeta. Penseu que us dirà que no pixeu fins que les proves ho confirmin o ho descartin? Imaginem que el metge pensa que potser tenir un tumor al còlon. Penseu que us dirà que nocagueufins que les proves ho confirmin ohodescartin? Imagineu que el metge pensa que potser teniu un tumor al pit. Perquè us diu que cal que deslleteu immediatament!??????

No us sembla tot una bogeria?

Per quinamaleïda raódavant l’existència d’una massa al pit de la qual encara no se sap res, perquè recordem que no totes les masses que poden aparèixer en un pit són malignes, la primera ordre a una dona és deslletar?

Perquè es menteix i es diu a les mares que si nodeixen d’alletar no se les potsotmetre una mamografia per confirmar si és un tumor maligne?

No serà potser que el tècnic que ha d’interpretar les proves no en té ni idea i no és capaç d’interpretar els resultats?

Per què s’ordena amb mentides que ho deixin?

Realment en saben tan poc de tetes en el seu funcionament fisiològic, que potser es pensen que deslletar i deixar de produir llet és cosa de dos dies o de dues setmanes?

Pensen que la lactància materna és tan accessòria que es pot deixar com qui res?

Pensen que hi ha un benefici en deixar immediatament la lactància per la salut de lamare?Canviarà molt la cosa si per cas deslleta quan ja té el diagnòstic a la mà?

Per què no es mostra cap respecte a una mare lactant i al seu nadó?

I si finalment la tumoració era benigne i no calia deslletar, qui es farà càrrec d’aquest error? Qui assumirà la responsabilitat d’aquesta ordre sense fonament?

Per què?

Siteniu alguna resposta ho agrairia.....

stats