Criatures 20/02/2012

Pot o pit?

3 min

-

Estic segura que tot es compra i tot es ven. Per tot hi ha un mercat. Qui busca troba i qui ven maquilla la realitat o enganya directament, o potser no sap què diu...

- El divendres em van passar unmail. En l'assumpte posava "venta de llet materna". Una mica i més i m'ennuego.

La meva filla (petita) té un llibre que explica d'on venen i com es fan les coses. Em sembla que ja sé amb que podria obsequiar al llest o llesta que ha fet aquesta plana de laweb.

Us penjo una captura de pantalla per si se'n adonen i rectifiquen, perquè de veritat que és una joia!

El text diu:

"Si necessites comparar LLET MATERNA pel teu bebè, en la nostra botiga on-line trobaràs el que vulguis, perquè disposem d'un catàleg complert de llet per totes les etapes de creixement del teu bebè. Descobreix totes les marques i els tipus de llet del nostre catàleg i tria la que més et convingui o la que el teu pediatra t'aconselli. A la farmàcia**** (no els vull fer publicitats) podràs comprar LLET MATERNA de gran qualitat i a preus més assequibles. Ara la teva farmàciat'arriba a casa perquè mai et falti l'alimentació del teus fills.Disposem també depackd'estalvi perquè tinguis sempre a punt la llet que el teu fill necessita"

Si és que sé que m'hauria d'indignar, enfadar o molestar en extrem... Però no, m'ha donat per riure. No ho puc evitar. El que ha escrit això a la web es vail·luminar(em nego a pensar que ho han fet expressament amb traïdoria i premeditació per confondre o enganyar les mares). Segurament tenia una escaleta redactada amb la informació i va llegir "llet maternitzada" però aquesta paraulota no li devia sonar massa bé,maternitzadaés lleig! A qui se li acut posar maternitzada. I ell o elal tot feliç ho canvia per llet materna, que sí que sona bé. Apa. Si es que s'ha de ser creatiu!

I mare meva si ha resultat creatiu!Immediatament vaig pensar en aquestes imatges que circulaven per Internet. Només els falta afegir aquestdibuixet, modificar una mica el text i la web seria per partir-se de riure.

Ara que estic pensant que el text de la web també podria ser perfectament el peu de qualsevol de les dues imatges, una promoció variada per lactants o una carta on escollir els menú del dia! Si és que l'envàs importa ho hem dit mil vegades!

Bromes a part no cal dir que es tracta d'una infracció greu del Codi de Comercialització de Succedanis de Llet Materna i tambévulnerena és: el REAL DECRETO 867/2008, de 23 de mayo, por el que se aprueba la reglamentación técnicosanitaria específica de los preparados para lactantes y de los preparados de continuación. Que sí que és d'obligat compliments. Si voleu els ho podeu fer saber als senyors de la farmàcia,que tenenFB i e-mail de contacte disponible.

Us he de dir que si que hi ha un parell de frases que em piquen: "Ara la teva farmàciat'arriba a casa perquè mai et falti l'alimentació del teus fills" A mi se'm fa extrany pensar que l'alimentació de les meves filles pogués sortir de la farmàcia, ni abans ni ara que són grans. A la farmàcia medicaments, preservatius i caramels de menta! I la que també em toca la moral és la frase final: "Disposem també depackd'estalvi perquè tinguis sempre a punt la llet que el teu fill necessita". Però arribats a aquestes alçades és que no saben que la teta és gratuita?? Volen un estalvi més gran que aquest? La llet que els nostres fills necesiten la tenim sempre preparada! De veritat que sembla que parlin del pit i no d'un pot!

stats