Criatures 25/11/2013

Miracles per mares lactants

4 min

-

Fa uns mesos vaig tenir les primeres notícies sobre aquest producte. Divendres gràcies a la Rosana Gadea Nebot vaig tornar a recuperar-ne el fil. Així que avui toca parlar-ne: mugroneres de plata.

-

El primer que vaig saber és queaquest tipus de mugroneres són, suposadament, molt conegudes a Itàlia. A la web en castellà hi ha relativament poca informació:http://www.lactaben.com/Així que per donar-los una oportunitat vaig començar a remenar per la xarxa i estirar del fil a veure què es coïa a Itàlia, que suposadament és d'on surten:http://www.silverette.com/it/index.php

Després he rebuscat en anglès i poca cosa més o res diferent, bé a part de dir que les cassoletes les fan orfebres italians, deu quedar exòtic!http://www.breastangels.co.uk/how-it-works.html

El producte en qüestió són dues cassoletes de plata que es posen sobre els mugrons entre les preses i si cal tota la nit (com si les criatures no mamessin a la nit) i segons els fabricants són miraculoses, però és clar que han de dir ells! Ja sabeu que les mares lactants tenim poc rendeniment en el mercat i per postres cada vegada som més, així que som un nou sector molt sucós: infusions per produir llet, cremetes pels mugrons, mugroneres diverses.... No cal ser molt observador per veure que la majoria dels productes jugen amb la por de les mares lactants: la falta de llet, el dolor, les clivelles.... I s’aprofiten i fomenten aquesta por per vendre el seu producte. Per cert espantar no vol dir ajudar, espantar és fer servir la mentida, perquè la lactància no té perquè implicar dolor, no cal patir clivelles,no és habitual no tenir llet...

Els promotors d'aquests productes sovint venen fum amb grandiloqüència i en aquest cas la cosa no podia ser diferent, la web en castellà és prou light, ara la web anglesa no té preu, mireu:

-Les mugroneres de plata s'han mantingut en secret durant massa temps! Hi ha molts avantatges en aquest meravellós producte, que inclouen els següents: Tots sabem que incloure el secretisme és part de l’encant d’aquests productes!

-Ajuden a prevenir, protegir i guarir els mugrons esquerdats i guarir els mugrons adolorits per la lactància materna Prevenir no sé pas com poden fer-ho, perquè si no hi ha clivelles ni dolor que nassos fan? Però és evident que el desconeixement sobre la lactància de moltes mares els donen ales per aprofitar-se'n i parlar de mugrons adolorits burxa en la por!

-Efecte Pro: les clivelles es guareixen en pocs dies Oh Miracle!!!! A partir del coneixement que la plata ésantimicrobiana, l'ús de la plata com un profilàctic i tractament per a les infeccions i altres malalties data d’aproximadament l'any 1000 AC, quan els antics Grecs i els Romans l'utilitzaven com un desinfectant, col·locaven monedes de plata en gerros amb aigua i altres líquids per esterilitzar els líquids, aquests s’han muntat el xiringito!

-No cal fer servir cremes o locions Les cremes no són gens econòmiques i com veurem més endavant poden ser dolentes, dolentes. A qui se li acut posar-se cremetes al mugró!

-No contenen productes químics que puguin arribar al nadó a través de l’alletament La por a contaminar/malmetre/intoxicar el nadó “a través de” una altra por molt cultivada!

-Tenen l'avantatge afegit de no ser tòxiques Ostres, només faltaria!En aquest punt maten dos ocells d’un tret! Les cremes poden contenir productes tòxics, les mugroneres de plata no!

-Són extremadament higièniques La por als bacteris també és una por habitual de les mares, ens venen sabons sense lleixiu perquè les nostres criatures puguin gatejar segures! No fos cas!

-Són ECO, el producte que es pot passar a la següent generació Aquí sí que ja em pixo de riure!!!!! Les deixes en herència a les filles? I els expliques el secret! No sé a quina de les tres webs he llegit que també és poden fondre i fer una joia per tenir un símbol de la relació íntima i especial que s'ha viscut durant la lactància.

-Són el somni de totes les dones que alleten - fàcil d'usar i eficaces, aquestes copes són l'accessori imprescindible per a totes les dones en període de lactància que volen protegir o alleujar el dolor i les clivelles en els mugrons durant la lactància materna. I evidentment ho rematen: són IMPRESCINDIBLES. Touché!!

Per cert no hem comentat el preu de tant meravellós producte, a la web italiana 43 euros, a la web anglesa uns 47 euros i la espanyola 63! En resum, no hi ha cap mena d'evidència científica sobre la seva utilitat i valen molta pasta! Si és que qui no corre, vola! Ja us dic que m’estic plantejant vendre medalletes de plata amb la imatge de santa Àgueda patrona de les mares lactants que segur que fan el mateix i com a mínim són més boniques!

stats