Criatures 15/08/2012

L'om no fa mai peres

2 min

- Prometo no dir mai més que faré vacances del bloc! PARAULA! -

M'agradaria comentar aquesta notícia apareguda avui iocorregudaa les nostresantípodes, sé que és un tema delicat i sé que després i haurà qui dirà que sóc una radical, una talibana etc,etc,etc.... Però me la jugo.

Us poso en antecedents: Una llet artificial, amb recepta millorada, d'una coneguda marca ha causat problemes intestinals diverses a un munt de criatures aAustràlia.

Bé, ja sabeu que aquestes notícies no ens són alienes i que tot sovint passa que les llets artificials no són estèrils i tot sovint cal retirar lots del mercat perquè estan contaminants ambbacterisdiversos, que poden contenir errors greus en la seva formulació....

Aquesta no és una entrada sobre si llet artificial sí o no, és una entrada sobre responsabilitat.

Els comentaris dels pares enfadats i molestos per la situació que la llet ha causat als seus petits inunden la xarxa. No hi ha cap dubte que tots els productes d'alimentació haurien de garantir al consumidor la seva seguretat i salubritat, però realment es poden queixar pel què ha passat?

M'explico:

Que aixequi la mà qui no sàpiga que fumar és dolent per la salut. Que aixequi la mà qui no sàpiga que alimentar-se amb hamburgueses ( també d'una coneguda marca) és dolent per la salut. Que aixequi la ma qui no sàpiga que la llet artificial no és més que un succedani.

Els pares que alimenten amb llet artificial, sigui la raó qui sigui, han de saber que la formulació de les llets artificials no arriba ni a la sola de la sabata a la llet materna i el que és pitjor, i encara que no ho vulguem creure (us recordo que jo vaig ser alimentada amb llet d'aquesta mateix marca de la que parlem) no és bona per la salut! La recepta per aconseguir la llet artificial s'habasatsempre en la proba i en l'error, i és clar quan es produeix l'error hi ha petits innocentsdamnificats. I tot i així quan no hi ha damnificats de primera filia n'hi haurà segur, i sempre, de segona. Cada u pot fer el que vulgui amb la seva alimentació i amb l'alimentació dels seus fills, és cert que sovint la llet artificial pot ser la únic solució però el que hauria de ser la solució per pocs s'ha convertit en la solució per la majoria. La responsabilitat s'exerceix en al moment que hom accepta que el que fa no és el millor i quan té clar que no pot demanar la lluna en un cove!

stats