Criatures 01/11/2010

L'hora bruixa

3 min

(Cliqueu sobre els enllaços obrireu un altra finestra, feu-la petita i activeu els altaveus)

Avui dia de Tots Sants per uns i Hallowen per altres una entrada de por!!!

Un conte us explicaré, tan bé com jo sabré; si l'escolteu el sentireu, qui no el sentirà no el sabrà...Famolts milions d'anys una fada de la lactància anomenadaProtetumva decidir donar-nos un poder màgic. Com que paríem cries petites i immadures faria brollar llet del nostre pit perquè les poguéssim alimentar i fer-les créixer sanes i fortes.

Protetumhavia decidit que alletaríem a les nostres cries de nit i de dia, tal com ella feia ella amb les seves criatures. Però una maledicció havia de caure sobre les femelles de la nostra espècie. Al costat de casa de la fada bona i vivia una vella bruixa conca, anomenadaAntiteum.

Antitetumtreballava, entre altres, per un grup de bruixots anomenatsNestletumque li havien pagat una casetafashional mig del bosc i li havien posat un escombra d'última generació a la porta.Antitetumtreballava per posar-nos les coses difícils i riures una mica deProtetumi de nosaltres, les sofertes mares humanes.

Així que una nit fosca de tempesta va enviar un malefici a les nostres criatures.

Protetumalassabentar-sede l'encanterique havia creatAntitetumva intentar solucionar-ho però el poder de la bruixa dolenta era molt fort i no va poder desfer del tot el malefici, així que l'encanteri deAntiteumva aconseguir en part el que volia!! I els deNestletumreien i reien.

Desd'aquellmoment quan el sol cau i apareixen les ombres, quan el vent suau frega les branques dels arbres... Quan més esgotada estàs... En aquest momentcomença a regnar el terror de l'hora bruixa!

I la maledicció l'han patit totes les mares de la història, fins i tot ha arribat als nostres dies i totes nosaltres vivim, ho hem viscut, cada tarda el moment de transformació de les nostres criatures. Aquell momenten quèel malefici actua i els nostres prínceps i princeses deixen de ser ells per transformar-se. Són uns altres, els desconeixem, no sabem que tenen ni pràcticament qui són!

L'horabruixa es manifestasempre igual. Plors, llàgrimes, sanglots... Elsbraços i les cames dels petits prínceps es disparen, comencen les ganyotes, les tensions, la lluita sense treva.... I el queéspitjor per nosaltresa l'horabruixa, no hi ha pit que els calmi!

El poder del pit quedava esborrat durant l'hora (o leshores bruixes) bruixa, els efectes calmants de la teta es veuen bloquejats per art de màgia de la fetilleria de la bruixaAntitetum.

No volen mamar, es retorcen mentre ploren despertats. Posen les mans al davant del pit i empenyen em força. I és clar si maiheu escoltat aquest conte no enteneuel que passa a la vostra princesa. I com que ens fa tanta por el que pensem les mares és que tenim un problema greu, que estem maleïdes i que allò no té solució!Antitetumens volia fer pensar cosses dolentes: que no teníem llet, que ens falta llet, que la criatura ens rebutja, que la criatura està malalta...

Així queProtetumva decidir enviar a les mares assessores de lactància, quesoncom uns folletsals qualspots demanar ajuda. Cada vegada hi ha més follets i fins i tot es colen i tot per Internet, i expliquen a les mares que allò que tenen els seus prínceps i princeses no és res greu. Només la maledicció de la bruixa que s'aprofita que les criatures estan cansades estressades i sobre estimulades. La fada també va entrenar als follets per explicar a les mares pocions màgiques per poder passar amb més tranquil·litat aquelles hores:

La primeraésque havien de mantenir la calma i saber que no passava res. La segona era anticipar-sea l'horabruixa, recollir a la criatura i donar-li tranquil·litat i pau per arribar calmats a l'estona dolenta. Saber que l'hora bruixa passa i tard o d'hora i tot torna a la tranquil·litat. A mésProtetumva aconseguir que una vegada passada l'hora bruixa les criatures caiguessin adormides plàcidament...Com a mínim una horeta.

I tot això éstantveritat que potser mai no ha passat....I vet aquí una aquí un gat i vet aquí un gos i aquest conte de por i de tetes ja s'ha fos.

stats