Criatures 13/09/2010

L'abominable dona lactant

3 min

Coneixeu l'últim gran descobriment científic? Sota aquelles grenyes anomenades Yeti hi ha una mare lactant! Si pensem en lactància, abans de ser mares, les imatges que ens venen al cap són les de les Verges de la Llet. Elles tan posades, tan pentinades, amb aquell color rostat a les galtes, sense bosses als ulls.....uixx que lluny de la realitat!

Durant l'embaràs tens temps, molt temps per tu mateixa i això permet cuidar-se amb tota mena de potingues. La crema hidratant pel cos, la reafirmant, la anti estries al pit i als malucs, cremes per les taques de la cara... Pràcticament vius en un SPA. Tu no ho saps però els dies de dutxes eternes tenen els dies contats!

Encara em veig el dia abans de parir depilant-me fins l'últim pèl imaginable, pèls del dits dels peus inclosos. Com que jo tenia dia per parir vaig poder preparar-me pel moment.

Això de parir davant de desconeguts t'obliga a decantar-te de cap a peus. No pots parir amb els genitals com una selva. A més jo sabia que ells intentarien rasurar-me amb una maquineta d'afaitar del tot a cent, d'aquelles que semblen fetes per escatar peix, per tant l'opció més segura era fer-ho a casa.

El que no sabia era el que trigaria a poder tornar a depilar-me. Sort que vaig parir al desembre i no calia ensenyar gaire carn perquè amb els pèls de les meves cames almaig es podien fer lianes!

Alletar requereix temps i és clar aquest temps el robes d'on pots i d'on et deixa la criatura. Menjar has de menjar, un pipí cada poques hores és inevitable; per tant et robes temps a tu mateixa. I on perdem molt temps les dones??? En xapa, pintura i retocs. Les Verges de la Llet segur que no eren tan mones com les pinten! Si esteu apunt de parir el primer i únic manament és: Aprofita ara!

Si porteu mesos o anys donant tetasegur que ja podeu dedicar-vos una mica més de temps, però sense exagerar la trista realitat és que res mai tornà a ser el mateix.

Mares primerenques i alletadores aquí teniu els vostres nous manaments. S'ha acabat estar perfecte, assumir-ho és el primer pas, penseu que torna la dona en llibertat, la donasalvatge.

1er-Oblidat que les sals de bany existeixen, banyar-se comporta una pèrdua d'aigua. Omples la banyera i als tres minuts, toca buidar i sortir. No val la pena. Si abans de parir només et dutxaves ara ho aprendràs a fer-ho en temps rècord. El teu alcalde t'agrairà l'estalvi d'aigua.

2on- Les mascarets hidratants, nutritives capil·lars de 6 euros (o més) són una pèrdua de diners. Amb un xampú baratillo concentrar: xampú + suavitzant, vas que t'estrelles.

3er- Maquillar-seserveix de poc, compra un bon corrector d'ulleres per fer una restauració diària i ja en tens prou. Si et vols pintar que sigui waterproof. Que les hormones són molt punyeteres i tens la llàgrima fluixa.

4t- Depilar-se no està a la moda. Fes-te trenes. Màxim et pots passar la maquineta d'afaitar de la parella per una cama l'altre cama potser al cap de tresdies.

5è- Els body milk no serveixen per res. És millor fer-se a la idea que la pell seca té les seves avantatges.

6è- Les cremes de la cara funcionen però els nens les llepen, com a alimentació complementària no es gaire adequada.

7è- Anar a la pelu és una cursa d'obstacles i les iaies que hi ha al costat teu et fan l'estada llarga i pesada. No fan més que preguntar!

8è-Les ungles van a ras de dit. Com que t'hauràs tret la pintura d'ungles per parir les pots deixar en el seu estat natural una quants mesos. Les dels peus acostumen a seguir el seu creixement natural fins arribar a la mida aligot.

9è- Tenyir-se al cabell a casa amb una criatura a la teta requereix tècniques de malabarista. A la pelu ho has de fer per dies: primer tenyir segon dia tallar i tercer dia pentinar.

10è- Depilar-se el bigoti o arreglar les celles és un perill. Fes-ho només si has deixat el nen ple fins a la bandera. La cara et pot quedar asimètrica;meitat si, meitat no.

Com a mínim els primers tres mesos us podeu oblidar de totes aquestes activitats. Estàs feta un cromo però per sort les hormones et fan flotar i desdibuixen la realitat del teu aspecte. De tant en tant la sogra i la mare et recorden que fas pena, però tu mires la teva criatura i borres aquesta informació de la teva ment.

Aquí la teniu, la mare Yeti; una mare lactant que va optar per viure en llibertat i sense complexos!

stats