Som la llet

Alba Padró i Arocas

Futur i comiat... (per vacances)

-

Avui sí, les criatures no han anat a l’escola i estem a l’estiu, avui començo vacances!

-

Estic pensant que segur que no, perquè ja sabeu que les meves vacances són condicionals i si surten notícies de lactància faig entrada segur... i sé segur que si jo dic que vull fer vacances saltarà la llebre!

Bé, ja ho veurem, temps al temps.

Avui aquesta entrada és un comiat temporal i una pregunta, perquè fa mesos que tinc al cap una cosa i no sé per on tirar. Per tant em cal saber què en penseu.

Us explico, quan vaig començar el blocl’any 2009 jo no tenia ni idea de com funcionava un bloc i tenia moltes ganes d’escriure i moltes coses per dir, ara després d’aquests anys i després de gairebé 700 entrades hi ha moltes coses dites i cada vegada tinc més feina i més propostes de formació, més mares a les que ajudo en directe... Tinc un parell de projectes que m’ocupen moltes hores, i un pel qual haurè de treballar molt els propers mesos i del que espero, aviat, poder-vos dir més coses perquè està relacionat amb la lactància i espero que us agradi molt.... En resum que ara mateix no dono per més, però no sé què fer...

Sovint tinc la sensació que no tothom llegeix,ho sento però és així, que per molt que escrigui sempre hi haurà qui em preguntarà el mateix. Entenc que cercar informació per Internet quan no saps res de lactància pot ser altament confús, perquè del mateix tema pots trobar informació molt diversa i excloent... però fer entrades de 700 paraules tres vegades a la setmana és esgotador i sovint (perdoneu però ho he de dir) penso que no serveix de massa. I per mi i per la Bruna (que s'encarrega de la correcció del bloc) és una feinada estar al peu del canó.

En resum, no sé que fer. Segueixo al mateix ritme de tres entrades la setmana? Escric només quan hi hagi quelcom a dir encara que això vulgui dir reduir a 1 o cap les entrades setmanals? O en faig mínim 1 a la setmana?

Què faig??? Què fem?????

Em sembla important saber què us interessa més perquè el bloc és de tots, de la que el fa i dels que llegeixen, així que us agrairia opinió.

En aquest enllaç podeu votar què us sembla millor.

No m’enrotllo massa més. Dir-vos que gràcies per seguir aquí aquest curs, gràcies per les vivències que m’heu fet arribar, gràcies per totes les imatges que m’heu cedit, gràcies per llegir, gràcies per compartir a les xarxes, gràcies per comentar, gràcies per ser-hi!

Us desitjo un gran estiu amb els vostres peques, gaudiu molt d’ells que creixen molt ràpid i ja sabeu que si teniu dubtes o problemes de lactància sóc molt fàcil de localitzar a les xarxes: al meu FBo el del bloc, o al TW, per mail: mailto:albapadroibclc@hotmail.como al telèfon d'ALBA lactància 690144500.

Petonarros i estic segura que esciure en breu.... hehehehe segur!