Criatures 07/03/2011

Formació teòrica per mares lactants:telecinesis

3 min

Tercera entrada de les habilitats bàsiques que cal a tota mare lactant, recordem: levitació, levitació,contorsionisme

La telecinesis ésel fenomen consistent en el desplaçament d'objectes mitjançant una acció a distància sense que intervingui cap medi físic conegut. Per entendre'ns more les cosessense mans!

1-Per què serveix?

Quan acabes de parir et passen moltes coses i el teu cos experimenta molts canvis però el canvi que més esperes no passa. He passat per dos parts i dues lactàncies i us puc assegurar que a mi m'ha passat. Estic en contacte amb moltes dones i espero el miracle, però res de res. I què esperava us preguntareu? Doncs un parell, o tres, de braços extres!! Vull ser un pop, volia ser una mare lactant pop. Disney i té molt a veure. Qui pogués ser com l'Úrsula, una mica més afavorida és clar, qui pogués contar amb tants tentacles lliures per col·locar, recol·locar, agafar la criatura el pit i tot el que etcal per alletar hores i hores! Imagineu-vos assegudes al sofà, la criatura al pit mama que mama, mig adormida, plàcida. Els dos de relax total. Però no! De cop i volta se't encén la bombeta. Una presa, o dues, de xocolata et vindrien molt de gust i ja de pas un got d'aigua que estàs seca. Et concentres en el procés i aconsegueixes obrir la porta de la nevera amb la teva força mental, eleves la xocolata, levita, gira per la porta i s'acosta flotant pel passadís fins dipositar-se suaument i sense fer soroll a la plaça lliure del sofà. La criatura segueix amb la teta a la boca i tu segueixes alletant amb la xocolata a la boca! Ideal!

2- Cómes fa?

Concentrant-te, concentrar-te molt. A mi no em surt i mira que ho vaig intentar però és veu que no h vaig intentar prou, no vaig aconseguir ni elevar una revista! Ara que no patiu hi ha un pla B del que parlarem més endavant.

3-Quan es triga a aprendre'n?

No ho sabem, no hi ha dades. Potser et surt quan portes 4 o 5 lactàncies o potser quan fa mil anys que alletes però a la primera no acostuma a sortir mai, per fastiguejar. Està comprovat científicament que és un mecanisme ideat per la mare natura per aconseguir que segueixis practicant, per tant et fa alletar durant molt temps per tenir anys i panys una criatura a la teta.

4-Els pares ho saben fer?

No, ells han descartat l'existència de la telecinesi fa temps. Fan servir el pla B. Parlo pel meu, fa temps que la seva frase preferida és: m'acostes això??? Per tant ells han evolucionat sàviament i tot i que la telecinesi no els surt han adoptat mètodes alternatius per no aixecar el cul de sofà. I quan els passes la criatura adormida, amb els depòsits gàstrics a tope per poder fer quelcom vital: anar al lavabo, rentar-te el cap, posar rentadores, ferun mos, planxar... Ells segueixen ambla seva tècnica i en veu baixa "Nena, psss, nena... Que no vull cridar....Psss... M'acostés allò??"

5- No em surt la telecinesis i ara què?

Aprenem dels pares de les criatures noies! Si per més que ho intentes el got d'aigua no es mou de la taula, la xocolata no ve volant de la nevera, cal buscar altres tècniques:

1-Començar a utilitzar la paraula màgica que ens ensenyen de petits "sisplauuu" això sí amb cara de cadell mullat i perdut. 2-Tenir germans grans a mà és una solució. Pobrets, si la gelosia no se'ls mengen i els fas jugar una mica a vegades t'acosten el telèfon abans que es pengi la trucada o que desperti la criatura i et toqui fer un altre ronda de teta. 3-Amotinar-se al sofà. Portar-ho tot, tot i tot al sofà. Convertir el sofà en un Centre de Recursos Il·limitats, penseu que entre els coixins i cap de tot i el millor és que el sofà té un micro clima que permet conversar els aliments. 4-Trucar a les avies de les criatures, tot i que aquesta opció pot ser perillosa si no les saps mantenir a ratlla. A vegades et porten massa cosa! 5-Fer-te amb un coixí de lactància amb tira que et permet, si la criatura no augmenta de pes massa ràpidament, fer visites a la nevera, allavabo o obrir la porta al repartidor del súper.

AVIS: recordeu, cal baixar la samarreta abans d'obrir la porta, quela telecinesis no funciona!

stats