Criatures 10/01/2011

Formació teòrica per mares lactants: contorsionisme

3 min

Seguim amb la formació bàsica per mares lactants? Després de la levitació. Totes sabem que podem donar teta a qualsevol lloc, que la teta no té horaris i que tenim el dret, el deure i el plaer de poder donar teta allà on vulguem però hi ha llocs i llocs. Un dels complicats és el cotxe.

Punt 1: Què és el contorsionisme?

És l'art,de les mares lactants, de practicar diversos exercicisde flexibilitati elasticitatal cotxe per acoblar la glàndula mamaria amb la cavitat oral de la seva criatura.Adoptant postures d'enorme dificultat i pràcticament impossibles d'aconseguir per la resta d'humans. Abstenir-vos de practicar aquestes tècniques les mares que conduïu, em sembla que no està tipificat (encara) com ha delicte, però és millor no donar-los idees.

Punt 2: Per què serveix contorsionisme?

És una tècnica bàsica per viatjar en cotxe amb la criatura callada i/o adormida o simplement sense que sembli quela tortureu.

El cotxe normalment altera les criatures i pateixen una mena de crisis existencial abans de caure en un son profund i reparador. Aquesta mena de crisis poden ser extremadament llargues i desesperant si no pots aconseguir que deixin de plorar.

Punt3: Cóm ho faig?

Les tècniques són diverses peròles habituals són:

En paral·lel al seient de darrerao cara a cara al seient de darrera

En paral·lel, normalment, acabes girant el cos en un angle de noranta graus,dirigint el tòrax en la direcció de la criatura. Et treus la teta i intentes allarga-la ad infinitum, una mà recolzada sobre el seient davanter, l'altre al sostre amb una mica de sor o recolzada sobre la cadireta de la criatura. Cara a cara només requereix acostar-se a la criatura, mentre el cinturó de seguretat t'estreny com una Boa Constrictora, i apropar-se la a la criatura famolenca i nerviosa. I com sabeu cal respectar les normes de circulació per tant el que cal deixar clar en primer lloc és que si practiquem contorsionisme en marxa ho fem acomplint totes les normatives de tràfic hagudes i per haver.

Punt 4: Quan es triga a aprendre’n?

És un art i com tot art cal pràctica, insistència i perseverança. Però per animar-vos us diré que els resultats obtinguts acostumen a ser altament satisfactoris per tota la família.

Arriba un punt en que la teta sembla un sortidor de gasolinera i s’allarga fins arribar fins a la boca oberta del moixó que et reclama amb insistència sense cap mena de dificultat.

Punt 5: Els pares saben fer-ho?

Ja ens agradaria! Però la poca flexibilitat toràcica fa complicat poder allargar els seus pits fins la criatura. Si el pare és l’acompanyant pot practicar amb la criatura la succió digital que sol oferir bons resultats a falta de tetes disponibles.

Punt 6: No em surt la contorsió!! I ara què?

Amigues, això sol passar. Els nostres cossos ( i pits)tenen límits a més a vegades les contorsions només poden ser mantingudes una estoneta abans d'haver-ho de deixar per anar a urgències amb una contractura monumental o per fer parar el cotxe per evitar decorar-lo amb el contingut gàstric. Per tant cal fabricar un pla B ( o C o D...)

El més bo d’aquest exercicis de contorsionisme són les retencions. Sí, és una gran paradoxa però veure la caraamb la que et mirael conductor del cotxe del costat quan et veu plegada com un vuit mentre molt digne alletes a la teva criatureta a qualsevol hora, en qualsevol lloc ( sí al cotxe també) no es paga amb diners!

stats